Ελάτε στην παρέα μας

Εκκλησία

Ζωντανή μετάδοση των Ιερών Ακολουθιών από τον Δήμο Ιλίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν απευθείας, διαδικτυακά τις Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας από τους Ιερούς Ναούς της πόλης δίνει και φέτος ο Δήμος Ιλίου στους πολίτες, προκειμένου να ασκήσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα με ασφάλεια.

Οι μεταδόσεις των Ιερών Ακολουθιών θα ξεκινήσουν από την Κυριακή 25 Απριλίου 2021, μέσω της ιστοσελίδας www.ilion.gr, του καναλιού του Δήμου στο YouTube https://www.youtube.com/dimosiliou και της σελίδας του στο facebook https://www.facebook.com/DimosIliou, κάθε ημέρα από διαφορετικό Ναό, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους πιστούς να τις παρακολουθήσουν σε απευθείας σύνδεση από τους Ιερούς Ναούς της γειτονιάς τους, τους Ιερείς και τους Ιεροψάλτες της ενορίας τους. και της σελίδας του στο facebook,

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος: «Η Εβδομάδα των Παθών θα είναι, για μια ακόμα φορά, διαφορετική για όλους μας. Η πανδημία επιβάλλει την προσαρμογή των συνηθειών και των θρησκευτικών μας καθηκόντων στην πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί. Ο Δήμος Ιλίου δίνει και φέτος τη δυνατότητα σε όσους πιστούς το επιθυμούν, να παρακολουθήσουν τις Ιερές Ακολουθίες σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση από τους Ναούς της γειτονιάς τους, με αίσθημα σεβασμού στις παραδόσεις και την προτροπή να παραμείνουμε ασφαλείς».

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων, σύμφωνα με τις νέες οδηγίες, έχει ως εξής:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ

25 ΕΩΣ 1 ΜΑΪΟΥ 2021

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Ι.Ν. ΑΓ. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΡΩΙ 08:00 ΑΠΟΓΕΥΜΑ

18:30

Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Ι.Ν. ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 18:30
Μ. ΤΡΙΤΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Ι.Ν. ΑΓ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 18:30
Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Ι.Ν. ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 18:30
Μ. ΠΕΜΠΤΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 17:30
Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Ι.Ν. ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΠΡΩΙ 09:00 ΑΠΟΓΕΥΜΑ

18:00

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΜΑΪΟΥ Ι.Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΡΩΙ 08:00 ΒΡΑΔΥ

20:00

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ