Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Επαναφορά του δρομολογίου 701 στο Ίλιον

Δημοσιεύθηκε

στις

Την επαναφορά της λεωφορειακής γραμμής 701 (Ανθούπολη – Καματερό) στην αρχική δρομολόγηση, ανακοίνωσε το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ. Υπενθυμίζεται ότι το δρομολόγιο είχε τροποποιηθεί μετά την επίθεση σε οδηγό λεωφορείου και τις ζημιές που προκλήθηκαν στο όχημα.
Η επαναφορά του κανονικού δρομολογίου αποφασίστηκε μετά τη σύσκεψη στο Δημαρχείο Ιλίου, την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019, παρουσία του Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου, του Διευθυντή του ΟΑΣΑ Δημήτρη Αποστολίδη, αντιπροσωπείας του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ αποτελούμενη από τους Κωνσταντίνο Σιορίκη πρόεδρο, Χρήστο Φώτη οργανωτικό γραμματέα, Νικόλαο Πετρόπουλο αντιπρόεδρο και Φώτη Νικολακόπουλο μέλος, των Διοικητών του Αστυνομικού Τμήματος Ιλίου Αθανάσιου Τούμπανη και Τμήματος Ασφάλειας Ιλίου Σταύρου Κατή και του αντιδημάρχου Τεχνικής Υπηρεσίας Γιώργου Λιόση.
«Προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή Ιλίου, όπως και για το Συνδικάτο Εργαζομένων στον ΟΑΣΑ, είναι η ασφάλεια επιβατών και εργαζομένων. Στο πλαίσιο αυτό, τονίσαμε την ανάγκη να ληφθεί οποιοδήποτε μέτρο χρειάζεται, προκειμένου να αποτραπούν ανάλογα περιστατικά στο μέλλον. Παραμένουμε στη διάθεση των αρμόδιων φορέων, με τη βαθιά πεποίθηση πως η πολιτεία πρέπει να προχωρήσει στην αναβάθμιση των δημόσιων συγκοινωνιών, προς όφελος των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων που, κυρίως, τις χρησιμοποιούν» δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ