Ελάτε στην παρέα μας

Ιλίου

Δια ζώσης τα φετινά επιμορφωτικά προγράμματα του Δήμου Ιλίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Δια ζώσης και σε ολιγομελείς ομάδες πραγματοποιούνται τα επιμορφωτικά προγράμματα του Δήμου Ιλίου για την εκπαιδευτική περίοδο 2021 – 2022.

Στην περίπτωση που το επιβάλλουν οι επιδημιολογικές συνθήκες τα μαθήματα θα συνεχιστούν μέσω τηλεκπαίδευσης.

Τα προγράμματα αφορούν τα εργαστήρια Ζωγραφικής (παιδικό τμήμα και ενηλίκων), Κεραμικής (παιδικό τμήμα και ενηλίκων), Αγιογραφίας και Φωτογραφίας, ενώ τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο Πολυδύναμο Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» (Ηροδότου 29 και Φιλιατών, Ίλιον).

Το προσεχές διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν το Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι, η Θεατρική Ομάδα, το τμήμα Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών, το τμήμα κινησιολογίας και το τμήμα χορού λάτιν.

Ομοίως και η λειτουργία του Δημοτικού Ωδείου για την εκμάθηση μουσικών οργάνων όπως κλασσική και ηλεκτρική κιθάρα, πιάνο, αρμόνιο, ακορντεόν, βιολί, κλαρίνο, κλαρινέτο, μπουζούκι, σαξόφωνο, φλογέρα, τύμπανα, γκραν κάσα, πιατίνια, κρουστά, τρομπέτα, αλτ κόρνο, ευφώνιο, τρομπόνι, ΟΡΦ, θεωρητικά και ανώτερα θεωρητικά, ενώ παράλληλα στο μουσικό εργαστήρι παραδίδονται μαθήματα ηλεκτρικού μπάσου και άλλων μουσικών οργάνων, σύμφωνα με το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται μόνο ηλεκτρονικά και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τους παρακάτω συνδέσμους:

Επιμορφωτικά προγράμματα: https://www.ilion.gr/επιμορφωτικά-προγράμματα

Δημοτικό Ωδείο: https://www.ilion.gr/δημοτικό-ωδείο

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ