Ελάτε στην παρέα μας

Επιχειρήσεις

Δήμος Ιλίου: Στενή συνεργασία της δημοτικής αρχής με τον Εμπορικό Σύλλογο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος συναντήθηκε με το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Ιλίου, στο πλαίσιο της τακτικής επικοινωνίας τους για θέματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο, με αφορμή τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Φερεντίνος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιλίου Άγγελος Αναστασόπουλος, ο αντιπρόεδρος Χρήστος Σιδηρόπουλος, ο γραμματέας Παύλος Μαντέλος και ο ταμίας Νίκος Κεφαλάς.

Τα μέλη του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Ιλίου ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Ιλίου για την υποστήριξή του, εξέφρασαν την ανησυχία τους για τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας σε σχέση με τον κλάδο και ζήτησαν τη συμπαράσταση του Δήμου για μια δυναμική επανεκκίνηση, με προωθητικές δράσεις και ενέργειες, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Από την πλευρά του, ο κ. Ζενέτος ευχαρίστησε επίσης το Δ.Σ. του Συλλόγου για την καλή  συνεργασία προς όφελος των επαγγελματιών και κατ’ επέκταση των πολιτών και τόνισε ότι ο Δήμος έχει εντείνει τις προσπάθειες για δημιουργία κλίματος ασφάλειας και προσέλκυσης επισκεπτών, με αύξηση των προγραμμάτων καθαριότητας σε όλη την πόλη, τακτικές απολυμάνσεις, ενεργειακή αναβάθμιση του οδοφωτισμού, φύτευση εποχιακών λουλουδιών, έγκαιρο προγραμματισμό για τον στολισμό των Χριστουγέννων κά.

«Αντιλαμβανόμαστε την κρισιμότητα της κατάστασης και την ανάγκη να υπάρχουν παρεμβάσεις που θα επιτρέψουν την τοπική αγορά να παραμείνει ζωντανή και προς την κατεύθυνση αυτή έχουμε εντείνει τις ενέργειές μας. Ως Δήμος κάνουμε ότι μπορούμε, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και της ευθύνης μας, για να κρατήσουμε όρθιο τον εμπορικό ιστό της πόλης» τόνισε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ