Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Απολυμάνσεις σε σχολεία και παιδικούς σταθμούς από τον Δήμο Ιλίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε επιχειρήσεις απολύμανσης των σχολικών μονάδων και των βρεφονηπιακών σταθμών, όπου απαιτείται λόγω εμφάνισης κρουσμάτων Covid-19, προβαίνει ο Δήμος Ιλίου.

Ειδικό συνεργείο καθαριότητας με τον απαραίτητο εξοπλισμό πραγματοποιεί σχολαστική απολύμανση σε κάθε σημείο των εσωτερικών, εξωτερικών και προαύλιων χώρων, προκειμένου να είναι υγειονομικά ασφαλείς.

Παράλληλα, σε όλα τα σχολεία και τους σταθμούς πραγματοποιείται συνεχής και επισταμένος καθαρισμός στις αίθουσες, τις επιφάνειες και τους χώρους, κατά τη διάρκεια της ημερήσιας λειτουργίας τους. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Δήμος έχει εφοδιάσει και εφοδιάζει συνεχώς τις σχολικές μονάδες και τους βρεφονηπιακούς σταθμούς με επαρκείς ποσότητες αντισηπτικών, απολυμαντικών υγρών και υλικών καθαρισμού, καθώς και το προσωπικό με μάσκες, προκειμένου να τηρούνται στο ακέραιο τα αυστηρά μέτρα προστασίας.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Η προστασία της δημόσιας υγείας αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα. Όλος ο επιχειρησιακός μηχανισμός του Δήμου βρίσκεται επί ποδός για την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών και ιδιαίτερα αναγκών που ανακύπτουν στα σχολεία μας. Δε θα σταματήσουμε ούτε στιγμή να εργαζόμαστε, ώστε να είναι το Ίλιον μια ασφαλής πόλη για κατοίκους και επισκέπτες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ