Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Αέρας ανανέωσης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Ιλίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης και ανακατασκευών σε γήπεδα και αθλητικούς χώρους του Δήμου Ιλίου, προκειμένου να είναι πανέτοιμοι προς χρήση από αθλητές και σωματεία τη νέα αθλητική χρονιά.

Ήδη τοποθετήθηκε νέος τάπητας στα γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ επί της οδού Μεσολογγίου ενώ σε λίγες ημέρες θα παραδοθούν, με ολοκαίνουριο συνθετικό χλοοτάπητα, τα δύο γήπεδα ποδοσφαίρου στο Αθλητικό Κέντρο Ραδιοφωνίας και το 5Χ5 στη λεωφόρο Φυλής. Σημειώνεται ότι, για λόγους ασφαλείας, τα γήπεδα παραμένουν κλειστά μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών.

«Τα οφέλη από τον Αθλητισμό είναι πολλαπλά. Μας διδάσκει τις αξίες της πειθαρχίας, του σεβασμού και της ευγενούς άμιλλας. Σε αυτό το πνεύμα, στηρίζουμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και εργαζόμαστε για την ανάπτυξη των Ακαδημιών, σε συνεργασία με αθλητικούς Συλλόγους και Σωματεία της πόλης μας, με στόχο να προσφέρουμε στα παιδιά δημιουργική διέξοδο, ώστε να μείνουν μακριά από κινδύνους που ελλοχεύουν. Ο Αθλητισμός είναι ο ιδανικός τομέας για κοινωνικοποίηση, εκπαίδευση και αυτοπεποίθηση, όπου μαθαίνουν να επικοινωνούν ισότιμα και να αγωνίζονται για έναν κοινό στόχο. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να διατηρούμε τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις σε άριστη κατάσταση και τα παιδιά μας να αθλούνται σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας και προστασίας», δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ