Ελάτε στην παρέα μας

Ιλίου

Έτοιμα τα σχολεία του Δήμου Ιλίου για τη νέα σχολική χρονιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Απολύτως έτοιμα να υποδεχθούν μαθητές και εκπαιδευτικούς για το «πρώτο κουδούνι» της σχολικής χρονιάς, είναι οι σχολικές μονάδες που στεγάζουν τα 31 Νηπιαγωγεία, 22 Δημοτικά, 12 Γυμνάσια και 12 Λύκεια του Δήμου Ιλίου, όπως προέκυψε από τις συνεχείς συσκέψεις και τηλεδιασκέψεις με τους διευθυντές των σχολείων, υπό τον Δήμαρχο Νίκο Ζενέτο και τη συμμετοχή των Προέδρων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δημήτρη Γαλούνη και Φώτη Μαρκόπουλου.

Στο πλαίσιο αυτό, η Τεχνική Υπηρεσία προχώρησε σε εκτεταμένες παρεμβάσεις, ελαιοχρωματισμούς και συντηρήσεις στα σχολεία, ενώ πραγματοποίησε επισκευές σε επιφάνειες αύλειων χώρων, επίστρωσή τους με αντικραδασμικούς τάπητες και διαγραμμίσεις γηπέδων, από ίδιους πόρους. Επιπλέον, σε εξέλιξη βρίσκεται πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης σε σχολεία του Δήμου.

Η Διεύθυνση Διαχείρισης Απορριμμάτων & Πρασίνου πραγματοποίησε αποψιλώσεις, κλάδεμα δέντρων και ολικούς καθαρισμούς σε αύλειους χώρους, καθώς και περιμετρικά των σχολικών κτιρίων.

Οι Σχολικές Επιτροπές έχουν εφοδιάσει πλήρως τα σχολεία με αντισηπτικά, ενώ στις θέσεις τους βρίσκονται ήδη οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, οι οποίοι θα πραγματοποιούν καθαρισμούς κατά τη διάρκεια της ημερήσιας λειτουργίας των σχολείων.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ