Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

“Latin Passion”: Μια μαγική βραδιά χορού στο Ηράκλειο Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τα μοναδικά ακούσματα του διαχρονικού ναπολιτάνικου τραγουδιού “Caruso” που συνόδεψε χορευτικά σε ένα μοναδικό ρεσιτάλ χορού το ζευγάρι Αλέξανδρος Μαμασούλας και Φρειδερίκη Κοντού, έκλεισε το καλοκαίρι με μια υπέροχη βραδιά latin χορού του Σ.Β.Α.Π.

Στο όμορφο χώρο του «Κτήμα Φίξ» τα παγκοσμίου φήμης αστέρια του χορού υπό την καθοδήγηση του χορευτή Yuri Dimitrov έλαμψαν και πάλι σε μια αξέχαστη βραδιά.

Τέσσερα (4) ζευγάρια χορευτών, χάρισαν στους θεατές που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ανεπανάληπτες στιγμές τέχνης και θεάματος με το πάθος της λατινικής μουσικής, να εκφράζεται μοναδικά στους ρυθμούς salsa, rumba, paso doble…

Εξαιρετική και η ερμηνεία της solist βιολιού ΄Ελενας Shalenkova που συμπλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την βραδιά αυτή.

Την εκδήλωση που εντάσσεται στο πλαίσιο της ενότητας των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Συνδέσμου με τίτλο «Βραδιές latin passion»  διοργάνωσε ο Σ.Β.Α.Π. σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής.

Χόρεψαν οι:

  • Yuri Dimitrov- Στεφανία Τσέρτου
  • Giorgos Ketseridis – Ρεβέκκα Κουτσογιαννακοπούλου
  • Maxim Stadnik – Αθηνά Παλαιολόγου
  • Aλέξανδρος Μαμασούλας – Φρειδερίκη Κοντού
  • Βιολί: Elena Shalenkova

Την οργάνωση της βραδιάς επιμελήθηκε ο κ. Παύλος Καμάρας, υπεύθυνος προγραμμάτων του ΣΒΑΠ και η εταιρία LACOM με την συνεργάτιδα κα Τατιάνα Τσερεγκώφ και από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Δημοσίων Σχέσεων κα Μαίρη Ιγγλέση. Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η κα Μαριάννα Ζούρου, Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Αθλητισμού και ο κ. Δημήτρης Δημητρόπουλος, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ