Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Kids Summer Camp στο Ηράκλειο Αττικής – Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ετοίμασε και φέτος ένα όμορφο και δημιουργικό πρόγραμμα Καλοκαιρινής Απασχόλησης για τα παιδιά της πόλης το οποίο θα αρχίσει με το κλείσιμο των σχολείων και θα διαρκέσει έως τα τέλη Ιουλίου μοιρασμένο σε τρεις περιόδους.

Οι γονείς μπορούν να επιλέξουν να δηλώσουν τη συμμετοχή των παιδιών σε μία ή περισσότερες περιόδους, οι οποίες περιλαμβάνουν δημιουργικές δραστηριότητες, παιχνίδια, αθλητισμό, κολύμβηση, εκδρομές κ.α., υπό την επίβλεψη άρτια εκπαιδευμένων παιδαγωγών του χώρου. Οι εγγραφές ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν (για την πρώτη περίοδο) έως τις 16/6. Μπορούν να γίνονται είτε ηλεκτρονικά (λεπτομέρειες παρακάτω, είτε στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης ΚΕΑΕΔΗΑ (1ος όροφος δημαρχείου) Δευτέρα ως Παρασκευή 10.00 με 14.00.

Το φετινό πρόγραμμα Καλοκαιρινής Απασχόλησης για παιδιά προσφέρει επιλογές από μία ή περισσότερες εκ των τριών περιόδων:

Α. 19/6 με 30/6

Β. 3/7 με 14/7

Γ. 17/7 28/7

Τα παιδιά θα απασχολούνται Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 7.30 το πρωί έως τις 16.00 το μεσημέρι. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αθλήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, χορό κ.α.), εκδρομές, κολύμβηση, δημιουργική και καλλιτεχνική απασχόληση και άλλες πολλές δραστηριότητες. Ο κυρίως χώρος που θα χρησιμοποιηθεί είναι το 9ο – 10ο Δημοτικό σχολείο της πόλης. Καθημερινά θα παρέχονται σάντουιτς, νερό και χυμοί στα παιδιά.

Το κόστος εγγραφής κάθε παιδιού ανά περίοδο είναι στα 105 ευρώ. Τα παιδιά που θα γραφτούν σε επιπλέον της μίας περιόδου θα έχουν έκπτωση από τη δεύτερη και μετά της τάξης του 10%.

Οι γονείς μπορούν να κάνουν την εγγραφή των παιδιών με δύο τρόπους:

Ηλεκτρονικά αφού κατεβάσουν, συμπληρώσουν και στείλουν την αίτηση εγγραφής και το ιατρικό δελτίο στο mail της ΚΕΑΕΔΗΑ [email protected]. Την αίτηση μπορούν να την βρουν στο site του Δήμου iraklio.gr. Επιπλέον, βεβαίωση γιατρού ότι το εκάστοτε παιδί μπορεί να συμμετέχει σε αθλοπαιδιές.

Παράλληλα, μπορούν να καταβάλουν το κόστος συμμετοχής είτε στην τράπεζα, είτε με ebanking με κατάθεση στο IBAN GR7101101540000015448003549 (Εθνική Τράπεζα) και να επισυνάψουν το αποδεικτικό της συναλλαγής στο mail της αίτησης εγγραφής.

Το mail που θα στείλουν θα πρέπει να έχει ως θέμα τον τίτλο: CAMP 2023 ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ συν το ονοματεπώνυμο του παιδιού και την περίοδο συμμετοχής.

Εναλλακτικά, οι γονείς μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της ΚΕΑΕΔΗΑ (1ος όροφος δημαρχείου) Δευτέρα ως Παρασκευή 10.00 με 14.00, να συμπληρώνουν επί τόπου την αίτηση εγγραφής και να καταβάλουν ομοίως το αντίτιμο.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Περισσότερες πληροφορίας στην ΚΕΑΕΔΗΑ 2102756740 και 2132000205.

«Και φέτος περιμένουμε στην οικογένεια του Δήμου τα παιδιά της πόλης μας, να περάσουμε μαζί ένα ξέγνοιαστο μα και δημιουργικό καλοκαίρι. Επιλέξαμε προσεκτικά από τους καλύτερους παιδαγωγούς και εκπαιδευτές του χώρου προκειμένου να προσφέρουμε στους μικρούς μας φίλους όμορφες και εποικοδομητικές στιγμές που θα τους μείνουν καιρό στη μνήμη», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ