Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Υποψήφια με το Νίκο Μπάμπαλο η Αιμιλία Τζίβα: «Παραμερίζουμε κομματικές διαφορές για το καλό της πόλης»

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου, εντάσσεται η Αιμιλία Τζίβα ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη», όπως ανακοίνωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Δημοτικό Ραδιόφωνο της πόλης.

Η Αιμιλία Τζίβα ήταν υποψήφια δήμαρχος στο Ηράκλειο Αττικής το 2019 και παραμένει επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης με την παράταξη Δίκτυο Πολιτών.

Όπως τόνισε στην συνέντευξη, μπορεί με τον Δήμαρχο να προέρχονται από διαφορετικούς κομματικούς χώρους και να έχουν διαφορετική πολιτική ιδεολογία, όμως σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης και διαχείρισης των προβλημάτων του Δήμου δεν χωράνε κόμματα.

Το ενδιαφέρον για να πάει η πόλη μπροστά και να γίνει η καθημερινότητα των δημοτών καλύτερη είναι κοινό, κάτι που επιβεβαίωσαν, όπως είπε, με τον καλύτερο τρόπο στην υπόθεση της απόκτησης του Κτήματος Φιξ από τον Δήμο, όπου έβαλαν στην άκρη τις όποιες διαφορές, για να μπορέσει ο Δήμος να αγοράσει το Κτήμα Φιξ και να το αποδώσει στους δημότες ως πάρκο, κάνοντας πράξη ένα όραμα δεκαετιών.

Το δικό του σχόλιο έκανε και ο Νίκος Μπάμπαλος, τονίζοντας ότι η εμπειρία της κας Τζίβα αλλά και η αγάπη που έχει για το Ηράκλειο θα είναι πολύτιμα εργαλεία στην επόμενη δημοτική περίοδο. Όπως είπε ο δήμαρχος, η παράταξη «Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη» έχει ανοικτές τις πόρτες της σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, χωρίς να ζητά κομματική ταυτότητα, παρά μοναδικό εγγυητήριο τη διάθεση για προσφορά για το καλό του Δήμου.

Ακολουθεί η Φάνη Βελλίδου

Το… φλερτ Μπάμπαλου – Τζίβα είχε ακουστεί έντονα τις τελευταίες ημέρες. Το ρεπορτάζ μας λέει ότι μαζί με την κα Τζίβα στο συνδυασμό του Δημάρχου θα ενταχθεί και η Φάνη Βελλίδου, επίσης δημοτική σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής με το Δίκτυο Πολιτών, πλέον δε υποψήφια με την “Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη”. Οι δύο κυρίες του Δημοτικού Συμβουλίου είχαν ψηφίσει αμφότερες την πρόταση του Νίκου Μπάμπαλου για την αγορά του Κτήματος Φιξ από τον Δήμο κάτι που, όπως φαίνεται, τις έφερε πιο κοντά σε τοπικό επίπεδο με την πλευρά του Δημάρχου.

Εάν προσθέσουμε δε ότι με τον συνδυασμό του Δημάρχου κατεβαίνει πια και ο νυν ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, Χρήστος Τσουλουχάς, ο οποίος επίσης είχε υπερψηφίσει την πρόταση για την αγορά του Κτήματος Φιξ, οι δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου στο Ηράκλειο θα βρουν αντίπαλους τους δύο πόλους: στο μεν ψηφοδέλτιο του Νίκου Μπάμπαλου όσους υποστήριξαν την αγορά του Κτήματος Φιξ, στα δε άλλα όσους δεν είχαν ψηφίσει την εν λόγω πρόταση…

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ