Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Το ποτήρι της υπομονής ξεχείλισε για την διοίκηση του Νίκου Μπάμπαλου στο Ηράκλειο Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Κάλεσμα της ΑΕ Ηρακλείου στις 500 οικογένειες που ταλαιπωρούνται από τα λάθη της διοίκησης με το γήπεδο της Πρασίνου Λόφου να παραβρεθούν στο δημοτικό συμβούλιο

Είναι πραγματικά απίστευτο, όμως η δημοτική αρχή Ηρακλείου Αττικής και ο δήμαρχος της πόλης, κ. Νίκος Μπάμπαλος, συνεχίζουν να ταλαιπωρούν, επί 19 μήνες, 500 οικογένειες μικρών αθλητών, καθώς ένα έργο προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί σε 30 ημέρες, παραμένει άγνωστο το πότε θα υλοποιηθεί λόγω της αποδεδειγμένης, πλέον, αδυναμίας της διοίκησης να κάνει κάτι σωστά.

Η ομάδα της ΑΕ Ηρακλείου, δεν άντεξε άλλο αυτήν την ταλαιπωρία και εξέδωσε ανακοίνωση καλώντας τους φίλους της ομάδας να παραστούν την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020, στις 17:30, στο δημοτικό συμβούλιο ώστε να πιέσουν την διοίκηση μήπως και επιτέλους καταφέρει να δώσει λύση (έστω και) σε ένα μεγάλο πρόβλημα της πόλης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ΑΕ Ηρακλείου, παρότι έχει “εξοριστεί” στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Ά Κατηγορίας της ΕΠΣ Αθηνών και διεκδικεί με σοβαρές πιθανότητες την άνοδο της στη Football League (την παλιά Γ΄ Εθνική κατηγορία).

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΑΕ Ηρακλείου έχει ως εξής:

“19 μήνες κλειστό γήπεδο για έργο 30 ημερών.

Η υπομονή του αθλητικού κόσμου του Ηρακλείου εξαντλήθηκε. 500 οικογένειες μικρών αθλητών, ταλαιπωρούνται 19 ολόκληρους μήνες, για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα του δημοτικού γηπέδου, ενός έργου 30 ημερών.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.

Στο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ηρακλείου, την Τετάρτη 15/1/20 και ώρα 17:30, που συνεδριάζει στο δημαρχείο, για να θέσουμε προ των ευθυνών τους, τον Δήμαρχο και τα μέλη ου Δημοτικού Συμβουλίου.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.”

Αυτή είναι η σημερινή εικόνα του γηπέδου του δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Όσοι έχουν την ευθύνη θα έπρεπε να ντρέπονται.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ