Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Συναυλίες – αφιέρωμα σε Παντελή Παντελίδη και Γιώργο Ζαμπέτα στο Ηράκλειο Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Δύο ημέρες, δύο διαδοχικές συναυλίες – αφιέρωμα σε δύο αξέχαστους καλλιτέχνες του λαϊκού τραγουδιού, έναν από τη νέα και έναν από την παλαιά γενιά, διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιουνίου ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής.

Το Σάββατο 10/6 στις 20.00 στο Κτήμα Φιξ αφιέρωμα στον Παντελή Παντελίδη και τις μεγάλες του επιτυχίες, ενώ την Κυριακή 11/6 στις 20.30 στην κεντρική πλατεία τραγουδάμε τον μεγάλο Γιώργο Ζαμπέτα.

Η είσοδος και στις δύο συναυλίες είναι δωρεάν για όλους.

Στην συναυλία του Σαββάτου, μέσα στο πάρκο του Κτήματος Φιξ, τραγουδούν ο Θοδωρής Χαλάς και ο Βαγγέλης Δημητρίου μαζί με τους μουσικούς του συγκροτήματος Σύβιλλες. Θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια τα οποία έκαναν τον Παντελή Παντελίδη το μεγάλο αστέρι του σύγχρονου λαϊκού πενταγράμμου που αγάπησε ο κόσμος και τόσο πρόωρα χάθηκε…

Την Κυριακή στην κεντρική πλατεία της πόλης την σκυτάλη παίρνει η Σοφία Εμφιετζή, μαζί με τη Νίκη Τσαϊρέλη, τον Γιάννη Λεκόπουλο για να πουν, παρέα με το κοινό, τα τραγούδια του αξεπέραστου Γιώργου Ζαμπέτα, τα τραγούδια που όλοι ξέρουμε. Τους τραγουδιστές συνοδεύουν ο Κώστας Γιαννάκης στο πιάνο (και την καλλιτεχνική επιμέλεια), ο Θάνος Αδαμόπουλος και ο Θανάσης Θεοδωρόπουλος στα μπουζούκια.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ