Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Συνάντηση του Π. Βλασσόπουλου με τα πολιτιστικά σωματεία του Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της παράταξης της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, συνάντηση των πολιτιστικών σωματείων της πόλης με τον επικεφαλής της ΑΚΕΠ, Παντελή Βλασσόπουλο.
«Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι παραδέχθηκαν πως μια τέτοια συνάντηση είχε χρόνια να οργανωθεί με τους πιο “παλαιούς” να θυμούνται ότι είχε επαναληφθεί τις ημέρες που στο τιμόνι του Δήμου βρισκόταν ο Παντελής Βλασσόπουλος», αναφέρει η ΑΚΕΠ σε ανακοίνωση που δημοσίευσε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τους ανθρώπους των συλλόγων και έγινε ιδιαίτερη αναφορά σε αυτά που δεν έχουν βρει λύση τα τελευταία χρόνια, παρόλο που η διαχείριση του Δήμου έχει αλλάξει τόσο σε πρόσωπα όσο και σε καταστάσεις.
Από την πλευρά του Παντελή Βλασσόπουλου υπήρξε η δέσμευση ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται σε συχνή επικοινωνία με όλα τα μέλη των συλλόγων, ενώ η συνάντηση έκλεισε με τις ευχές όλων για καλύτερη συνεργασία στο μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ