Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Συνάντηση του Δικτύου Πολιτών με τον Μητροπολίτη Γαβριήλ

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας-Ηρακλείου και Φιλαδέλφειας Γαβριήλ στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής στη Νέα Ιωνία πραγματοποίησε την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 αντιπροσωπεία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αττικής αποτελούμενη από την υποψήφια Δήμαρχο Ηρακλείου Αιμιλία Τζίβα και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Γιώργο Δαρεμά (Πανεπιστημιακό), Γιάννη Χαρούλη (Οικονομολόγο), Νίκο Μανιό (Καθηγητή ΑΣΠΑΙΤΕ) και Ηλία Γαρμπή (Επαγγελματία).

Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων και ιδεών σχετικά με δράσεις που πρέπει να αναπτυχθούν για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των συμπολιτών μας, για ουσιαστικές μεταβολές στην οικιστική πολιτική που θα βοηθήσουν το περιβάλλον αλλά κυρίως για την από κοινού αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.
Ο Σεβασμιότατος Γαβριήλ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο δημογραφικό πρόβλημα και σε τρόπους αντιμετώπισής του καθώς επίσης και στην ανάγκη των απλών ανθρώπων να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους βρίσκοντας ασφάλεια και καταφύγιο σε οργανωμένες δομές.
Συζητήθηκε ακόμη το θέμα των νέων ανθρώπων που επιζητούν σύγχρονες λύσεις στα προβλήματά τους, συμβουλευτική υποστήριξη, βοήθεια για συνέχιση σπουδών, και ένα φιλικό περιβάλλον να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους.
Η Αιμιλία Τζίβα προσέφερε στον Σεβασμιότατο ένα χειροποίητο κλωνάρι ελιάς σαν ένα σύμβολο ειρήνης, και αλληλοσεβασμού.
Στο τέλος της συνάντησης ο Σεβασμιότατος εξέφρασε την επιθυμία να ανταποδώσει την επίσκεψη στα γραφεία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και να γνωρίσει και τους υπόλοιπους υποψηφίους του συνδυασμού.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ