Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Συνάντηση Μπάμπαλου – Χιωτάκη για τα προγράμματα ανακύκλωσης στο Ηράκλειο Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης, Νίκο Χιωτάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής.

Στο πλαίσιο της συνάντησης αυτής αμφότεροι συζήτησαν τα ενδεχόμενα συνεργασίας Δήμου και ΕΟΑΝ, για να τονωθούν τα προγράμματα Ανακύκλωσης στην πόλη.

“Χαίρομαι ιδιαίτερα που τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι Ηρακλειώτες προστίθενται στη μεγάλη συμμαχία και ανακυκλώνουν έτσι ώστε να κάνουμε το Ηράκλειο ένα περισσότερο πράσινο Δήμο. Δουλειά μας είναι να σας δίνουμε όλα τα απαιτούμενα εργαλεία προκειμένου να αυξήσουμε την παραγωγή των ανακυκλώσιμων υλικών έναντι του συμβατικού απορρίμματος. Κοιτάμε, μάλιστα, να το κάνουμε με συνεργασίες, διεκδικώντας προγράμματα και υποδομές, προκειμένου να εξοικονομήσουμε χρήματα από το δημοτικό ταμείο. Έτσι, άλλωστε, ήρθαν και οι συνεχόμενες μειώσεις στα δημοτικά τέλη τα προηγούμενα 5 χρόνια… (το λεύκωμα της πόλης μας που προσέφερα στο Νίκο Χιωτάκη είναι από ανακυκλώσιμο υλικό).”, ανέφερε μετά το πέρας της συνάντησης ο Ν. Μπάμπαλος.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ