Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Στον Πατούλη για την «υπογειοποίηση» αντιπροσωπεία της αντιπολίτευσης από το Ηράκλειο Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην Περιφέρεια Αττικής, για το θέμα- πρόβλημα της φερόμενης υπογειοποίησης της οδού Μ. Μερκούρη, βρέθηκαν ο Γιώργος Παπαδημητρίου και επικεφαλής και σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Ηρακλείου.

Στην συνάντηση με τον περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη, αντιπολίτευση και κάτοικοι της περιοχής, που συμμετείχαν σε αυτήν, εξέφρασαν την αντίθεσή τους για την «υπογειοποίηση» που σχεδιάζει η δημοτική αρχή και με επιχειρήματα και προτάσεις του ζήτησαν και έλαβαν την δέσμευσή του ότι θα εξετάσει ιδιαίτερα σοβαρά το ζήτημα.

Για το θέμα ο Γιώργος Παπαδημητρίου επαναλαμβάνει ότι «λέμε ΝΑΙ σε ό,τι κάνει το Ηράκλειο μια όμορφη και λειτουργική πόλη και σταθερά ΟΧΙ σε ό,τι το υποβαθμίζει, αλλά με εμμονή το υποστηρίζει η διοίκηση του Δήμου, εγκλωβισμένη στις με προχειρότητα και καιροσκοπισμό προεκλογικές δεσμεύσεις της, όπως το έργο στην Μ. Μερκούρη.

Έργο που δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό φερόμενη υπογειοποίηση, αφού στα 800 μέτρα παρέμβασης, μόνο τα 350 είναι σκεπαστά, ενώ τα υπόλοιπα αποτελούν ένα ανοιχτό όρυγμα

Η μία λωρίδα που προβλέπεται, η έλλειψη ολοκληρωμένων κυκλοφοριακών μελετών, η κίνηση των οχημάτων της γέφυρας Φιλοθέης που απολήγει και αυτή στην έξοδο της παρέμβασης, η διέλευση βαρέων οχημάτων, η απουσία πρόληψης για την ηχορύπανση, το πρόβλημα της οδού Πολυτεχνείου που δεν λύνει, είναι μερικές από τις κεντρικές διαφωνίες που έχουμε στις τεχνικές προδιαγραφές.

Δυστυχώς, η διοίκηση του δήμου δεν αντιλαμβάνεται ότι με αυτές προδιαγράφει την υποβάθμιση της πόλης και της ζωής των κατοίκων μας».

Για τις παρατάξεις τις αντιπολίτευσης παρόντες ήταν οι:

Γιώργος Παπαδημητρίου, επικεφαλής «Ηράκλειο, μαζί»

Παντελής Βλασσόπουλος, επικεφαλής «ΑΚΕΠ»

Κυριάκος Κουτρούλης, επικεφαλής «Πνοή, Ηράκλειο»

Φανή Βελλίδου, Δημοτική Σύμβουλος «Δίκτυο Πολιτών»

Βλαντή Ευδοκία, Δημοτική Σύμβουλος «Λαϊκή Συσπείρωση»

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ