Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Στον Δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής ο Πρόεδρος της ΠΕΔΑ Γιώργος Ιωακειμίδης

Δημοσιεύθηκε

στις

Τον Δήμαρχο Νέου Ηρακλείου, κ. Νίκο Μπάμπαλο επισκέφθηκε στο Δημαρχείο της πόλης ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής, Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη, κ. Γιώργος Ιωακειμίδης και είχε πολύωρη συνεργασία μαζί του για θεσμικά και τοπικά θέματα αυτοδιοικητικού χαρακτήρα.
Στο επίκεντρο της συζήτησης τους, ο νέος νόμος για την αυτοδιοίκηση και η κοινή εκτίμηση ότι υπάρχουν επί μέρους διατάξεις που θα μπορούσαν με πρωτοβουλία του νέου Υπουργού Εσωτερικών, κ. Αλ. Χαρίτση, να αναθεωρηθούν στους λίγους επόμενους μήνες, όπως επί παραδείγματι οι προβλέψεις για τα Τοπικά Συμβούλια στις Δημοτικές Ενότητες των Δήμων.
Ο Δήμαρχος κ. Νίκος Μπάμπαλος, είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Π.Ε.Δ.Α. κ. Γιώργο Ιωακειμίδη για τις εξελισσόμενες παρεμβάσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα στην πόλη του, ειδικότερα, αναφέρθηκε «στην κατασκευή του νέου μεγάλου αγωγού ομβρίων που θα ενισχύσει την αντιπλημμυρική θωράκιση στην περιοχή Κάτω Ψαλίδι Ηρακλείου και ο οποίος θα υποστηρίζεται από καινούργια ειδικής προσαρμογής φρεάτια υδροσυλλογής.»
Ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής, εξήρε το έργο του Δημάρχου κ. Ν. Μπάμπαλου –«κάθε δημιουργική παρέμβαση, αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και παράλληλα -είπε- εδραιώνει την πεποίθηση ότι η αυτοδιοίκηση είναι προέκταση της κάθε τοπικής κοινωνίας»- και παράλληλα ενημέρωσε τον συνομιλητή του για τις προγραμματισμένες δράσεις της Π.Ε.Δ.Α. στους επόμενους μήνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ