Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Προληπτικές απολυμάνσεις ζητά ο Γιώργος Παπαδημητρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Να προβεί σε επαναλαμβανόμενες προληπτικές απολυμάνεις σχολείων και δημοσίων κτηρίων, μειώνοντας τις πιθανότητες κρούσματος κορωνοϊού, καλεί την Δημοτική Αρχή ο Γιώργος Παπαδημητρίου.

Σε σχετική δήλωσή του αναφέρει ότι «με ανησυχία επισημαίνουμε ότι, μέχρι στιγμής σε κανένα σχολείο και δημόσιο κτίριο στο Ηράκλειο Αττικής δεν έχει γίνει προληπτική απολύμανση από την δημοτική αρχή η οποία και σ΄ αυτό το θέμα επιλέγει την επικοινωνιακή διαχείριση παρά τη δυναμική αντιμετώπιση.

Υποστηρίζουμε ότι είναι απαραίτητες οι επαναλαμβανόμενες απολυμάνεις σε όλα τα κτήρια όπου συγκεντρώνονται δημότες μας, πριν μας αναγκάσει κάποιο κρούσμα να κινητοποιηθούμε.

Θετική η οποία ενημέρωση γίνεται, δεν αρκεί όμως μόνο αυτό για μια δυναμική προληπτική αντιμετώπιση του φαινομένου του Κορονοϊού!

“Η ψυχραιμία, η πληροφόρηση και η προσωπική μέριμνα του καθενός είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ελαχιστοποίηση της εξάπλωσής του, καλούμε όμως τη διοίκηση του Δήμου, το συντομότερο δυνατόν, να προβεί σε προληπτικές απολυμάνσεις, προστατεύοντας τη δημόσια υγεία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ