Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

“Περιοδεία” ΕΕΑ και ΓΣΕΒΕΕ στα καταστήματα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνάντηση στο Δημαρχείο πραγματοποίησαν ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, και ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαδάς, με σκοπό να συζητήσουν τρόπους ενίσχυσης της τοπικής αγοράς.

Στο πλαίσιο αυτό συμφωνήθηκε να επεκτείνουν την συνεργασία τους προκειμένου να θέσουν στη διάθεση των επαγγελματιών του Δήμου περισσότερα προγράμματα που θα βοηθήσουν στα πρώτα βήματα της επανεκκίνησης της λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν απευθείας με τους ανθρώπους της αγοράς, σε επίσκεψη που πραγματοποίησαν, ακολούθως, στα καταστήματα της πόλης μοιράζοντας ενημερωτικό και υγειονομικό υλικό.

 

«Από την πρώτη ημέρα της επανεκκίνησης της τοπικής αγοράς είναι προτεραιότητα μας η στήριξη των επαγγελματιών του Δήμου μας προκειμένου να σταθούν και πάλι στα πόδια τους. Είχα την χαρά να υποδεχτώ στο δημαρχείο τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, και τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργο Καββαδά, για να συζητήσουμε περαιτέρω τρόπους συνεργασίας για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας. Με την τόνωση της συνεργασίας μας μπορούμε κάνουμε ακόμα περισσότερα για ένα κλάδο που δοκιμάστηκε την περίοδο της πανδημίας και χρειάζεται την βοήθειά μας», το σχόλιο του Νίκου Μπάμπαλου.

Επισημαίνεται ότι ο Δήμος ήδη συμμετέχει σε δύο προγράμματα του ΕΕΑ, τη δωρεάν δημιουργία e-shop για όσες επιχειρήσεις της πόλης δεν διαθέτουν ή θέλουν να βελτιώσουν το υφιστάμενό τους, καθώς και τη δωρεάν διεξαγωγή rapid covid test σε όλους τους επαγγελματίες, τους ιδιοκτήτες, τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις της πόλης αλλά και στα μέλη των οικογενειών τους.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ