Ελάτε στην παρέα μας

Διασκέδαση

Παιδικά χαμόγελα σε ένα γεμάτο διήμερο στην 2η Γιορτή της Άνοιξης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα διήμερο εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων για να αποχαιρετήσει την άνοιξη και να υποδεχθεί το καλοκαίρι οργάνωσε στο Κτήμα Φιξ ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Στο πάρκο στήθηκε το Σαββατοκύριακο η 2η Γιορτή της Άνοιξης, με δράσεις και παιχνίδια για τα παιδιά, αγορά λουλουδιών, έκθεση και διανομή βιβλίων και ζωντανή μουσική.

Τα παιδιά που βρέθηκαν στο Κτήμα είχαν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν στα εργαστήρια που είχε στήσει η ΚΕΑΕΔΗΑ, να παίξουν μαζί με τον κλόουν Πεπίτο, να διαβάσουν βιβλία με τη συγγραφέα Ζωή Χασιώτη, να μάθουν για την υπεραιωνόβια ελιά που έχει βρει νέο σπίτι στο πάρκο, να κάνουν βόλτα με το τρενάκι, ενώ μαζί με τον Δημήτρη Κελμάγιερ από την Κεντρική Ανθαγορά, έφτιαξαν στεφάνια από λουλούδια.

Παράλληλα, η Δημοτική Βιβλιοθήκη χάρισε βιβλία στους επισκέπτες και το Τμήμα Πολιτισμού οργάνωσε την Κυριακή συναυλία με τη Νατάσσα Τόδωρη και τον Βαγγέλη Βιστάκη.

Η είσοδος και η συμμετοχή ήταν ελεύθερες, ενώ με χορηγία της 3Ε στα παιδιά δόθηκαν φυσικοί χυμοί.

«Αυτές είναι εικόνες που δικαιώνουν τις προσπάθειες που κάναμε για να πάρουμε το Κτήμα Φιξ. Ένα πάρκο γεμάτο παιδιά, γεμάτο χαμόγελο, γεμάτο ζωή. Το καλοκαίρι είναι μπροστά, τα καλύτερα είναι μπροστά και σας ετοιμάζουμε πολλές πολλές εκπλήξεις», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ