Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Ο Κυριάκος Κουτρούλης “πετάει βέλη” βάζοντας θέματα στη δημοτική αρχή

Δημοσιεύθηκε

στις

Με ανακοίνωση σε έντονο ύφος, αναδεικνύοντας και θέματα της επικαιρότητας που συμβαίνουν στο δήμο Ηρακλείου, ο επικεφαλής της παράταξης “ΠΝΟΗ” τοποθετείτε σήμερα με αφορμή την αναβολή του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
“ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί συμπολίτες, το 2020, το 4ο Δημ. Σχολείο στεγαζεται σε κοντέινερ.
Το 5ο Δημ. Σχολείο υπολειτουργεί.
Το 1ο Γυμνάσιο τελεί σε κατάληψη, διότι μια τάξη κάνει μάθημα στην ύπαιθρο.
Αν και από τις 15/9 ο σύλλογος Γονέων & κηδεμόνων έχει στείλει επιστολή προς το Δημοτικό Συμβούλιο με την οποία ζητά να του επιστραφούν οι δύο αίθουσες που ανήκουν στο σχολείο κι έχουν παραχωρηθεί στο Λύκειο χωρίς καμία απόφαση.
Για την επιστολή αυτή σημειωτέον δεν έχει ενημερωθεί μέχρι στιγμής το Δημ. Συμβούλιο.
Μέσα στο πλαίσιο αυτό σήμερα 22/9/2020 προσκλήθηκε το Δημ. Συμβούλιο σε τακτική συνεδρίαση, χωρίς βέβαια τα ανωτέρω θέματα να υπάρχουν στην ημερήσια διάταξη.
Η διαδικτυακή σύνδεση, με τα μέλη του Δημ. Συμβουλίου ήταν προβληματική, μικρόφωνα δεν λειτουργούσαν κ.λ.π. ξαφνικά εμφανίστηκε ο κ. Δήμαρχος ο οποίος ζήτησε αναβολή του Δημ. Συμβουλίου χωρίς καν να έχει αρχίσει η συνεδρίαση του, επικαλούμενος ότι δήθεν είχε κατεπείγουσα συνάντηση στο Υπ. Εσωτερικών, ενώ η πραγματικότητα ήταν ότι δεν είχε πλειοψηφία στο Δημ. Συμβούλιο παρ’ολες τις συνεργασίες στα πλαίσια της “κοινωνικής συμμαχίας”.
Ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου παραβιάζοντας τον κανονισμό λειτουργίας του και το νόμο, ανέβαλε το Δημ. Συμβούλιο χωρίς να αποφασίσουν τα μέλη του για το ζήτημα αυτό.
Πέρα του γεγονότος ότι αυτή η αλαζονική συμπεριφορά, προσβάλει τους θεσμούς, δείχνει την πλήρη αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής για τα τρέχοντα προβλήματα της παιδείας η οποία δοκιμάζεται στην πόλη μας.
Εμείς δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε την Δημοτική Αρχή στο κατήφορο αυτόν.
Θα είμαστε πάντα δίπλα στους μαθητές και τους γονείς της πόλης μας.
Γιατί η Παιδεία για εμάς είναι προτεραιότητα.
Για την ΠΝΟΗ Ηράκλειο
Κυριάκος Κουτρουλης”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ