Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

«Ο διαβήτης δεν είναι ασθένεια… είναι τρόπος ζωής»

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι Εθελοντές του Δήμου Ηρακλείου Αττικής πραγματοποίησαν τη Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 εκδήλωση ενημέρωσης για το σακχαρώδη διαβήτη, με ομιλητή τον διακεκριμένο ειδικό παθολόγο, εξειδικευμένο σε θέματα διαβήτη και ενδοκρινολογίας, κ. Χρήστο Ζούπα.
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου “Αγιος Ιωσήφ” της ενορίας του Αγίου Λουκά Ηρακλείου Αττικής, που ευγενώς παραχωρήθηκε από τον ιερέα πατέρα Ανδρέα.
Με λόγια απλά και κατανοητά σε όλο το ακροατήριο, ο ομιλητής εξήγησε τα μυστικά της ασθένειας και απομυθοποίησε το φόβο που διακατέχει τους περισσότερους, περνώντας το μήνυμα ότι: ο διαβήτης δεν είναι ασθένεια… είναι τρόπος ζωής.
Οι Εθελοντές του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, στα πλαίσια της γνώσης και της ενημέρωσης, έδωσαν την δυνατότητα στους συμπολίτες τους μέσω αυτής της εκδήλωσης, όχι μόνο να κατανοήσουν καλύτερα την ασθένεια , αλλά και μέσω της συζήτησης που ακολούθησε, να λάβουν απαντήσεις σχετικές με απορίες τους προσωπικές για τον διαβήτη, που τα τελευταία χρόνια αριθμεί όλο και περισσότερους ασθενείς.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ