Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής υποδέχεται την Πρωτομαγιά με μια πολύχρωμη δημιουργία!

Δημοσιεύθηκε

στις

Το “θαύμα” του έκανε πάλι ο αγαπημένος καλλιτέχνης και ενεργός δημότης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, κ. Περικλής Περδικάρης.

Εν αναμονή της πιο “ανοιξιάτικης” ημέρας, της Πρωτομαγιάς, την κεντρική πλατεία της πόλης στολίζει από σήμερα μια ξεχωριστή δημιουργία γεμάτη χρώματα και λουλούδια, φτιαγμένη εξ ολοκλήρου από ανακυκλώσιμα υλικά, όπως βέβαια και κάθε άλλο έργο του κ. Περδικάρη.

Ο ίδιος έχοντας πολυετή δράση στα κοινά του Δήμου ως αυτοδιοικητικός, δημιουργεί συνεχώς πάντα με αγάπη και στόχο να ομορφύνει την πόλη όπου γεννήθηκε, κάτι που επιχειρεί ακόμα περισσότερο την περίοδο αυτή της πανδημίας. Έτσι, το συγκεκριμένο έργο είναι εδώ για να μας θυμίσει την ομορφιά της άνοιξης μέσα στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Περδικάρης έχοντας ένα μεγάλο εύρος έργων και πανελλαδικών εκθέσεων και παρουσιάσεων στο ενεργητικό του, έχει πάντα ως γνώμονα τα υλικά του να είναι φιλικά προς το περιβάλλον, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση και για τους υπόλοιπους καλλιτέχνες.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ