Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής βράβευσε την θεατρική ομάδα των αποφοίτων του 3ου Λυκείου

Δημοσιεύθηκε

στις

Την θεατρική ομάδα των αποφοίτων του 3ου Λυκείου της πόλης τίμησε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, για την συνεχιζόμενη δραστηριότητά τους στην σκηνή, μια γεύση της οποίας είχαν την ευκαιρία να πάρουν οι Ηρακλειώτες με την παράσταση «Οι Ηλίθιοι» (του Neil Simon), που τα παιδιά ανέβασαν πρόσφατα, υπό την αιγίδα του Δήμου, στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου».
Ο Νίκος Μπάμπαλος και η ομάδα της δημοτικής αρχής – αφού παρακολούθησαν και οι ίδιοι τις προηγούμενες ημέρες την παράσταση – δέχθηκαν τα παιδιά στο δημαρχείο για να τους απευθύνουν τα συγχαρητήριά τους.
«Το θέατρο είναι μια μεγάλη μορφή Τέχνης. Είναι όμως παράλληλα και σχολείο, και πηγή Παιδείας. Τρανταχτό παράδειγμα τα παιδιά, απόφοιτοι πλέον, του 3ου Λυκείου της πόλης μας: έχοντας συνδυάσει πέρυσι το σχολείο με τις πρόβες, τις εξετάσεις με τις παραστάσεις, χωρίς να υστερήσουν πουθενά, κατάφεραν και να περάσουν στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και να παρουσιάσουν ένα άρτιο αποτέλεσμα στην θεατρική σκηνή. Πολλά μπράβο», το μήνυμα του Δημάρχου στα παιδιά, τονίζοντας ότι ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής θα συνεχίσει να στηρίζει τέτοιες δημιουργικές δραστηριότητες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ