Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Ο απολογισμός της δημοτικής αρχής Ηρακλείου Αττικής ένα χρόνο μετά τις εκλογές

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε απολογισμό των μέχρι στιγμής πεπραγμένων προχώρησε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, κ. Νίκος Μπάμπαλος, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τις δημοτικές εκλογές του 2019.

Ο ίδιος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη που ευελπιστεί να έχει κερδίσει από τους δημότες μαζί με την παράταξή του “Ηράκλειο Μπροστά”, ενώ έδωσε υπόσχεση για ακόμα περισσότερα έργα.

Όπως αναφέρει στο μήνυμά του: “Όμως, δεδομένων των συνθηκών και των έκτακτων καταστάσεων που μαζί επιτυχώς αντιμετωπίσαμε, θεωρώ ότι έχουμε κάνει βήματα, έχουμε ξεκινήσει να εκπληρώνουμε τις κυριότερες των υποσχέσεών μας. Καλύτερο παράδειγμα η ψηφιακή εξυπηρέτηση, κορυφαία προεκλογική μας δέσμευση, που από τις αρχές του 2020 έχει μπει μπροστά για να κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη, πιο απλή, πιο άνετη. Την ξεκινήσαμε, αποδείχθηκε επίκαιρη όσο ποτέ στην περίοδο της καραντίνας και, πλέον, την επεκτείνουμε για να προσθέσουμε εντός του προγράμματος περισσότερες υπηρεσίες. Τελευταία που μπήκε, η online αίτηση εγγραφής – επανεγγραφής στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, η οποία, μαθαίνω, έχει ήδη συγκεντρώσει πολλές συμμετοχές.”

Τέλος, δεν δίστασε να δηλώσει πως αναμένει τις απαιτήσεις των πολιτών για παραπάνω έργα, καθώς είναι κάτι που “πρέπει” να υπάρχει γενικά για να μην “χαλαρώνει” και να συνεχίσει τη δράση του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ