Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Ν. Μπάμπαλος: “Ένα ηχηρό «χαστούκι» για όσους πολέμησαν και συνεχίζουν να πολεμούν την απόκτηση του Κτήματος Φιξ”

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία απορρίπτεται ακόμα μια προσφυγή κατά της απόκτησης του Κτήματος Φιξ από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος, σχολιάζει τα εξής:

“Άλλο ένα ηχηρό «χαστούκι»  για όσους πολέμησαν και συνεχίζουν να πολεμούν λυσσαλέα την απόκτηση του Κτήματος Φιξ από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής. Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε εμφατικά και την τελευταία προσφυγή που κατέθεσε ο κ. Κεσκινίδης – δημοτικός  σύμβουλος της παράταξης του κ. Παπαδημητρίου – αλλά και όσων «κρύβονται» πολιτικά πίσω από αυτόν.

Η Δικαιοσύνη για ακόμη μια φορά με την απορριπτική της απόφαση έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Δημοτική Αρχή ενήργησε νόμιμα, σωστά και σαφώς υπέρ των δημοτών.

Η αλήθεια αποκαλύφθηκε.

Γνωρίζουμε πια, ποιοι από την αντιπολίτευση προσπάθησαν να χαθεί το Κτήμα Φιξ για τους Ηρακλειώτες.

 

 

 

 

 

Για τους δημότες μας που κάθε Σαββατοκύριακο (σύντομα και καθημερινές) απολαμβάνουν ένα μεγάλο και όμορφο πάρκο, που επιτέλους ανήκει στο Δήμο μας  μετά από 40 ολόκληρα χρόνια, τη μεγαλύτερη κληρονομιά πρασίνου, οξυγόνου, ζωής που μπορούμε να αφήσουμε στις επόμενες γενιές.

Είναι τόσο μεγάλο το θράσος τους, που αντιτάχθηκαν, διαδίδοντας ψεύδη ακόμη και στην  ανανέωση του πράσινου και την αντικατάσταση γερασμένων και άρρωστων δέντρων με νέα, σύμφωνα με τις εισηγήσεις των αρμόδιων για το θέμα αυτό υπηρεσιών του Δήμου.

Και το ερώτημα είναι ένα:

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΟΣΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ;

Την απάντηση στο ερώτημα αυτό, οι κύριοι της Αντιπολίτευσης θα την λάβουν από τους δημότες στις 8 Οκτωβρίου στην κάλπη…”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ