Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Νέος κύκλος μαστογραφιών για τις γυναίκες του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέος κύκλος ανοίγει στο πλαίσιο της εκστρατείας του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για την ευαισθητοποίηση των γυναικών της πόλης προκειμένου να φροντίσουν για την υγεία τους κάνοντας προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού.

Σε συνεργασία με το ΕΔΔΥΠΠΥ, το ΚΕΠ Υγείας προσφέρει την ευκαιρία σε όσες Ηρακλειώτισσες το επιθυμούν να κάνουν μαστογραφία σε εξαιρετικά προνομιακή τιμή (δωρεάν για τις οικονομικά αδύναμες) την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου στο Κέντρο Μαστού (Τίρυνθος 2, Άνω Πατήσια). Για να δηλώσουν συμμετοχή αρκεί να καλέσουν στο 2102826924 Τρίτη 1 ή Πέμπτη 3 ή Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου από τις 9.00 το πρωί έως τις 15.00 το απόγευμα.

Όπως πάντα, για να συμμετέχουν οι γυναίκες πρέπει να είναι από 40- 69 χρονών, να μην έχουν νοσήσει ή νοσούν από καρκίνο του μαστού και να έχει περάσει τουλάχιστον ένα έτος από την τελευταία μαστογραφία τους.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, προτεραιότητα που έχουν αρχικά οι εγγεγραμμένες στο λογισμικό του ΚΕΠ Υγείας

Θυμίζουμε, η εγγραφή στο λογισμικό είναι απολύτως δωρεάν, γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου iraklio.gr – Online Εξυπηρέτηση και, ουσιαστικά, είναι ένα προφίλ του δημότη μέσα από το οποίο μπορεί να ενημερώνεται προσωποποιημένα για δράσεις και προγράμματα πρόληψης και προαγωγής της υγείας του.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ