Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Νέος αγωγός ομβρίων για την αντιπλημμυρική θωράκιση του Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέος αγωγός διαφυγής των όμβριων υδάτων κατασκευάστηκε στις οδούς Κολοκοτρώνη, Μακεδονίας και Αυγής του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Ο νέος αγωγός έρχεται να συμπληρώσει το δίκτυο που έχει ήδη ξεκινήσει να δημιουργείται πριν λίγα χρόνια για να ενισχύσει περαιτέρω την προστασία της περιοχής κατά την διάρκεια των έντονων βροχοπτώσεων, ειδικά στο σημείο που εδρεύεο το συγκρότημα των 9ου και 10ου Δημοτικών Σχολείων Ηρακλείου.

«Συνεχίζουμε να υπηρετούμε την στρατηγική που έχει η δημοτική μας αρχή για την θωράκιση του Δήμου από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, τα οποία, ειδικά τα τελευταία χρόνια, γίνονται ολοένα και συχνότερα. Και ενώ για την κλιματική αλλαγή πρέπει να δράσουμε παγκόσμια, εμείς, ως εκπρόσωποι της πόλης, οφείλουμε να επέμβουμε τοπικά και να προστατεύσουμε το Ηράκλειο και τους κατοίκους του. Η εκστρατεία της αντιπλημμυρικής θωράκισης δεν σταματάει εδώ. Σύντομα θα βρεθούμε και σε άλλες γειτονιές για ανάλογες παρεμβάσεις», δηλώνει ο Ηλίας Μοσχονάς, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τα Τεχνικά Έργα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ