Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Νέες υπηρεσίες στα ΚΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Ακόμα πιο πολλές υπηρεσίες προστίθενται στον κατάλογο εκείνων που δια ζώσης προσφέρουν πλέον τα ΚΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής στα μέλη τους.

Μετά τη μερική επαναφορά της λειτουργίας των ΚΑΠΗ στα τέλη του προηγούμενου έτους – και μέχρι την ολική τους επαναλειτουργία στα πρότυπα της προ covid εποχής – ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας αυξάνει με κάθε χαλάρωση των μέτρων τις δραστηριότητες, στις οποίες με φυσική παρουσία μπορούν να συμμετέχουν οι ηλικιωμένοι της πόλης, τηρώντας βέβαια πάντα τα πρωτόκολλα προστασίας της υγείας τους.

Έτσι λοιπόν, εδώ και λίγες ημέρες στα ΚΑΠΗ επαναλειτουργούν:

Ομάδες γυμναστικές
Εικαστικό Εργαστήρι
Ομάδες υποστήριξης από ψυχολόγο
Ομάδες αγωγής Υγείας
Ομάδες γυναικών
Ομάδες νοητικής ενδυνάμωσης
Ομάδες Χορωδίας

Για τη συμμετοχή των μελών στις παραπάνω δράσεις είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού νόσησης ή εμβολιασμού (οι άνω των 60 δε θα πρέπει να έχουν κάνει και την 3η δόση εμβολίου εάν έχει παρέλθει 7μηνο από τη δεύτερη).

Τα μέλη μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικότερα για τα προγράμματα των δραστηριοτήτων στο κάθε ΚΑΠΗ, ενώ σημειώνεται πως οι ατομικές συναντήσεις θα γίνονται κατόπιν επικοινωνίας και ορισμού ραντεβού με τηλέφωνο στο ΚΑΠΗ που ανήκει το κάθε μέλος.

 

Σε νέο χώρο το ΚΑΠΗ Καναπίτσας

Σε ένα νέο, πιο άνετο και λειτουργικό κτίριο φιλοξενούνται πλέον τα μέλη του ΚΑΠΗ της Καναπίτσας και μάλιστα ιδιοκτησίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Το ΚΑΠΗ μετακόμισε στην οδό Σαλαμίνος 11 σε έναν ανακαινισμένο χώρο τον οποίο ο Δήμος διαμόρφωσε κατάλληλα το προηγούμενο διάστημα για να υποδεχθεί τα μεγάλα παιδιά της γειτονιάς και να αποτελέσει το δεύτερό τους σπίτι. Το τηλέφωνο και το email επικοινωνίας παραμένουν ίδια στα: 2102848185 – [email protected].

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ