Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Με κέφι και χορό διασκέδασαν οι Ηρακλειώτες στη Γιορτή της Τσικουδιάς 2022

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μεγάλη χαρά, με πολύ κέφι, χορό και μουσική, ολοκληρώθηκε το διήμερο Γιορτή Τσικουδιάς 2022 που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Κρητών Ηρακλείου Αττικής “Η Μεγαλόνησος Κρήτη” στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου “Ηράκλεια 2022”.

Οι μουσικοί Πέτρος Σαριδάκης και Αλέξανδρος Παπαδάκης, καθώς και οι συνεργάτες τους, που κατάφεραν να ξεσηκώσουν τον κόσμο και να χαρίσουν σε όσους παρευρέθηκαν στο προαύλιο του 1ου Λυκείου δύο αξέχαστες βραδιές με λύρα και μπόλικη τσικουδιά!
Φυσικά την παράσταση έκλεψαν τα μέλη του Συνδέσμου που με τις παραδοσιακές κρητικές φορεσιές τους χόρεψαν στους ρυθμούς του πεντοζάλη και πολλών ακόμα χορών της Μεγαλονήσου!
Σημαντική στη διεξαγωγή των βραδιών αυτών ήταν η βοήθεια των εθελοντών, όπως επίσης και η συμβολή του Δημάρχου Νίκους Μπάμπαλου και της Αντιδημάρχου Μαίρης Ιγγλέση.
Σε ανάρτησή του ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστής Χατζηδάκης που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση μαζί με την οικογένειά του ανέφερε: “Ο Γιάννης είδε πρώτη φορά πώς γίνεται η τσικουδιά!
Στη Γιορτή Τσικουδιάς του Συλλόγου Κρητών Ηρακλείου Αττικής. Πάντα πηγαίνω με πολλή χαρά σε αυτές τις γιορτές, διότι μου φέρνουν στο μυαλό αναμνήσεις από τα τα παιδικά μου χρόνια στην Κρήτη. Να είμαστε καλά να ανταμώνουμε κάθε χρόνο!”
Δείτε εικόνες από τις εκδηλώσεις:

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ