Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Με βαθιά θλίψη το Ηράκλειο Αττικής αποχαιρετά τον Δημήτρη Κεϊμπίνο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής αποχαιρετά ένα ξεχωριστό άνθρωπο, τον δημοτικό σύμβουλο της πόλης και αντιπρόεδρο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας, Δημήτρη Κεϊμπίνο, ο οποίος έφυγε από την ζωή την Κυριακή 28 Ιουλίου 2019, μετά από μια μάχη γενναία, μα άνιση.
Στο μήνυμα του δήμου Ηρακλείου Αττικής σημειώνεται: «Ας είναι η οικογένεια που δημιούργησε και όσα έκανε για την πόλη και τους συμπολίτες του, η καλύτερη παρακαταθήκη για να τον θυμόμαστε.»
Ο Δημήτρης Κεϊμπίνος είχε θητεύσει στο Δημοτικό Συμβούλιο την περίοδο 2014-2019 και είχε διατελέσει αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο του δημοτικού ραδιοφώνου Ηρακλείου Αττικής «Επικοινωνία 94FM».
Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 31 Ιουλίου στις 17.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Ηράκλειο.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ήδη με το άκουσμα της είδησης τόσο ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος, όσο και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Γιώργος Πέτρου αλλά και μέλη του δημοτικού συμβουλίου της πόλης προχώρησαν σε δημοσιεύσεις στις προσωπικές τους σελίδες σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης με συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντα.
Σταχυολογήσαμε τα εξής:

Νίκος Μπάμπαλος
Η πόλη ήξερε τον Δημήτρη Κεϊμπίνο, τον δημοτικό σύμβουλο, η αγορά τον επιτυχημένο επαγγελματία, οι φίλοι ένα χαμογελαστό και ζεστό άνθρωπο, οι δικοί του τον στοργικό σύζυγο, πατέρα και παππού. Είχα την τύχη να μπορώ να έχω τον Δημήτρη αγαπητό φίλο και άξιο συνεργάτη. Πάντα μαχητικός, για αυτό και μας έδωσε μια χαραμάδα ελπίδας ότι θα έβγαινε νικητής στην πιο άνιση μάχη της ζωής του. Η απώλειά του μας γεμίζει θλίψη. Η σκέψη μας είναι με τους δικούς του. Καλό ταξίδι Δημήτρη. Θα μας λείψεις…

Γιώργος Πέτρου
Θλίψη και αμηχανία. Τα λόγια μικρά και ανήμπορα τούτες τις ώρες.
Θα θυμάμαι το γέλιο, το κέφι και την τρέλα σου.
Καλό ταξίδι φίλε.
Βιάστηκες ….Χαρά και τιμή που πορευτήκαμε παρέα.
Κουράγιο και δύναμη στους δικούς σου.

Γιώργος Μαστοράκος 
Με θλίψη πληροφορήθηκα το τέλος της ανισης αλλά γενναίας μάχης του Δημήτρη. Έφυγε γρήγορα έχοντας καταθέσει την αγάπη του για την πόλη και για ότι πραγματικά πίστεψε στην ζωή του. Μαζί του βρέθηκα στο Δ. Σ. και τιμώ αυτή την παρουσία του. Δυστυχώς…. άλλαι μεν βουλαί ανθρωπων…

Μαίρη Αρώνη 
Δεν είναι πια μαζί μας ο Δημήτρης μας…θλίψη και πόνος …δεν το πιστεύω φιλαράκι μου ότι μας άφησες….

Γιώργος Παπαδημητρίου 
Ο χαμός του συναδέλφου μας Δημοτικού Συμβούλου Δημήτρη Κεϊμπίνου είναι άδικος και μας γεμίζει όλους θλίψη! Είχα την τύχη και τη χαρά, εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου να τον γνωρίζω ως επαγγελματία και ενεργό Δημότη μας, από μικρό παιδί!
Καλό Παράδεισο Δημήτρη!

Χρήστος Καρράς
Καλό ταξίδι στον φίλο και συνεργάτη Δημήτρη Κειμπίνο… Δύναμη και κουράγιο στην αγαπητή οικογένεια του…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ