Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Μεταφορά των Ηρακλειωτών φοιτητών στην Πανεπιστημιούπολη

Δημοσιεύθηκε

στις

Λεωφορείο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής θα εκτελεί αποκλειστικά το δρομολόγιο Ηράκλειο – Πανεπιστημιούπολη για τη μεταφορά των Ηρακλειωτών φοιτητών στην Πανεπιστημιούπολη.
Η διάθεση του λεωφορείου θα πραγματοποιηθεί μόλις γίνει η παραλαβή των δύο ολοκαίνουργιων minibus, που θα εξυπηρετήσουν τη Δημοτική Συγκοινωνία και θα αντικαταστήσουν το υπάρχον όχημα. Μέχρις ότου γίνει αυτό -υπολογίζεται εντός του επόμενου διμήνου- οι φοιτητές του Ηρακλείου Αττικής θα εξυπηρετούνται από τα αντίστοιχα λεωφορεία του δήμου Αμαρουσίου για τη μεταφορά τους.
Σε αυτή την κατεύθυνση, οι Ηρακλειώτες φοιτητές, που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το πρόγραμμα μεταφοράς, θα πρέπει να απευθυνθούν στο δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασιλίσσης Σοφίας 9 & Δημητρίου Μόσχα) στο 2ο όροφο, στο Τμήμα Υποστήριξης Δομών Εκπαίδευσης, προσκομίζοντας το Δελτίο της Αστυνομικής τους Ταυτότητας, τη φοιτητική τους ταυτότητα και ένα λογαριασμό ΔΕΚΟ στο όνομα του ενός εκ των δύο γονέων τους, προκειμένου να παραλάβουν την κάρτα επιβίβασης στο λεωφορείο μεταφοράς στην Πανεπιστημιούπολη.
Το πούλμαν φοιτητών αναχωρεί κάθε πρωί Δευτέρα με Παρασκευή στις 07:30 π.μ. από το σταθμό του ηλεκτρικού στο Μαρούσι.
Για περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, στα τηλέφωνα τηλ. 2132000 133,102,106.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ