Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Μέτρα προστασίας των πολιτών από την κακοκαιρία στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Τον μηχανισμό της Πολιτικής Προστασίας έχει σε επιφυλακή ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για να αντιμετωπίσει τυχόν ζητήματα που θα προκύψουν από την κακοκαιρία που εκδηλώνεται σε όλη τη χώρα αυτές τις ημέρες.
Πέραν από την επιχειρησιακή ετοιμότητα για άμεση παρέμβαση όπου χρειαστεί, ο Δήμος διαθέτει το Α΄ ΚΑΠΗ της πόλης (Πολυτεχνείου & Ελπίδος) ώστε να παραμείνει ανοικτό, θερμαινόμενο και έτοιμο να υποδεχθεί όσους πολίτες δεν έχουν ίδια μέσα θέρμανσης την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου έως τις 18.00 και – ανάλογα με τις συνθήκες – την Παρασκευή 4/1.
Επιπλέον, σε περίπτωση ισχυρής χιονόπτωσης που θα δυσκολέψει τις μετακινήσεις, ο Δήμος θα διαθέτει τα υπηρεσιακά επιβατικά του οχήματα για την εξυπηρέτηση πολιτών που πρέπει να μετακινηθούν για σοβαρούς λόγους (π.χ. επείγουσα ανάγκη για λόγους υγείας, ΑμΕΑ, κλπ).
Για το πώς και οι ίδιοι μπορούν να μεριμνήσουν ώστε να παραμείνουν ασφαλείς, οι Ηρακλειώτες μπορούν να συμβουλευτούν τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr αλλά και στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. www.astynomia.gr

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ