Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Κοπή πίτας Δήμου Ηρακλείου Αττικής: Πολλές ευχές, λίγος κόσμος

Δημοσιεύθηκε

στις

Με ευχές για υγεία, ευτυχία, προκοπή και αισιοδοξία προς όλους τους κατοίκους της πόλης, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής έκοψε την καθιερωμένη πίτα του για το 2020 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο, με την παρουσία του κόσμου να υπολείπεται κατά πολύ σε σχέση με τα προηγούμενα έτη.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος της πόλης, κ. Νίκος Μπάμπαλος ισχυρίστηκε ότι η δημοτική του αρχή θα δουλέψει για να είναι καλύτερη από την περυσινή.
Παρόμοιες ευχές για ένα καλύτερο αύριο για την πόλη και τους πολίτες έδωσαν τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.
Τον δικό του χαιρετισμό έστειλε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος ευχήθηκε το 2020 να είναι ένα έτος παραγωγικό για τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, τονίζοντας ότι στόχος του είναι οι Δήμοι να ενισχυθούν και με αρμοδιότητες, και με πόρους, αλλά και με προσωπικό. «Εσείς είστε πιο κοντά στους πολίτες και σεις γνωρίζετε όσο κανείς και τα προβλήματα και τις λύσεις τους», υπογράμμισε στην επιστολή του ο υπουργός.

Στη γιορτή για την κοπή της πίτας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ήρθαν για να δώσουν τις ευχές τους οι βουλευτές της Β1 εκλογικής περιφέρειας Αθηνών: από τη ΝΔ ο Δημήτρης Καιρίδης και η Ζωή Ράπτη, από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Κατρούγκαλος και ο Κώστας Ζαχαριάδης, οι δήμαρχοι Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαϊδου, Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, Λυκόβρυσης Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, ο αντιδήμαρχος Αμαρουσίου, Στέφανος Τσιπουράκης, απεσταλμένος του δημάρχου της πόλης, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, και η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, εκπροσωπώντας τον περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη, Λουκία Κεφαλογιάννη.

Πάλι “μπέρδεψαν” τον δήμο με την διοικούσα παράταξη
Την ίδια στιγμή σε μία προφανή παρέμβαση προχώρησε η δημοτική παράταξη Ηρακλείου Αττικής “ΑΚΕΠ Συνεργασία” αναφερόμενη στην πρόσκληση κοπής πίτας του δημάρχου Νίκου Μπάμπαλου με παραπλανητικό τίτλο περί δήθεν «κοπής της πίτας του Δήμου».
Να θυμίσουμε ότι πέρυσι εν μέσω προεκλογικής περιόδου ο δήμαρχος είχε ακολουθήσει την ίδια τακτική «βαφτίζοντας» την κοπή πίτας της παράταξής του σε κοπή πίτας του δήμου προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Διαβάστε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ