Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Καλοκαιρινή εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Την καθιερωμένη, εποχιακή, εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιεί για ακόμα ένα καλοκαίρι ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, πάντα σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εργαζομένων των δημοτικών του υπαλλήλων.

Την Δευτέρα 19 Ιουνίου από τις 8.30 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι οι άνθρωποι της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου και το κινητό συνεργείο αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», θα βρίσκονται στον χώρο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου και Νεότητος) για να υποδέχονται τους εθελοντές αιμοδότες που θα επιλέξουν να δώσουν λίγο από το αίμα τους, χαρίζοντας όμως ζωή στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Όπως πάντα, οι αιμοδότες θα εξετάζονται πρώτα από τους γιατρούς της αιμοληψίας ενώ θα έχουν την ευκαιρία να εκδώσουν κάρτα εθελοντή (εάν δεν έχουν ήδη). Στο τέλος της αιμοδοσίας θα τους περιμένει μπουφές για την ανάκτηση της δύναμής τους.

«Το λέμε πάντα, δέκα λεπτά από τον χρόνο μας μπορεί να σημαίνουν μια ολόκληρη ζωή για εκείνον ή εκείνην που έχει ανάγκη το αίμα. Σας καλούμε σε ακόμα μια δράση εθελοντικής αιμοδοσίας να χαρίσουμε μαζί αυτό το υπέρτατο δώρο», το μήνυμα της αντιδημάρχου, Δέσποινας Αϊβατζίδου – Ποριώτου.

«Δεν είναι καθόλου τυχαία η επιλογή μας να κάνουμε πάντα αιμοδοσία στην αρχή του καλοκαιριού. Πάγια οι ανάγκες για αίμα ανεβαίνουν τους καλοκαιρινούς μήνες και θέλουμε, με την όποια ποσότητα μπορούμε να προσφέρουμε, να βοηθήσουμε να σωθούν συνάνθρωποί μας. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και τον Σύλλογο Εργαζομένων καθώς το προσωπικό του Δήμου είναι πάντα πρώτο στην προσφορά. Ας γίνουμε ακόμα πιο πολλοί εθελοντές αιμοδότες, ας δώσουμε ζωή σε όσους το έχουν ανάγκη», το σχόλιο του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ