Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026
13.8 C
Athens
Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026

    Κέντρο Ημέρας για την Άνοια εγκαινιάζει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Κέντρο Ημέρας για πάσχοντες από άνοια δημιούργησαν και εγκαινιάζουν ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και την Εταιρεία Alzheimer Αθηνών.

    Το Κέντρο θα έχει ως στόχο την υποστήριξη των ασθενών μέσα από προγράμματα νοητικής ενδυνάμωσης, ανάπτυξης δεξιοτήτων και διευκόλυνσης των δυνατοτήτων επικοινωνίας τους, έτσι ώστε να μην ζουν αποκλεισμένοι, βελτιώνοντας την καθημερινότητα τόσο των ασθενών, όσο όμως και των φροντιστών τους.

    Το Κέντρο εδρεύει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Β’ ΚΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής (Ελ. Βενιζέλου 232), τα εγκαίνια του οποίου θα γίνουν την Δευτέρα 27 Μαρτίου στις 11.00 το πρωί από τον δήμαρχο της πόλης, Νίκο Μπάμπαλο, την υφυπουργό Υγείας, Ζωή Ράπτη, και την πρόεδρο Εταιρείας Alzheimer Αθηνών, δρ Παρασκευή Σακκά.

     

    [banner id=”143729″]

     

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ