Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Συνεχίζονται οι διανοίξεις οδών στις περιοχές Κάτω Σωρού και Αγίου Θωμά

Δημοσιεύθηκε

στις

Αυτοψία πραγματοποίησε ο  Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023, σε περιοχή του Κάτω Σωρού κατά την εκκίνηση του έργου που αφορά σε διανοίξεις οδών στο πλαίσιο εκτέλεσης του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου για το 2023.

Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Ευάγγελο Κάββαλο και τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας Κων/νο Ρώτα, ενημερώθηκε από τις Τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και τον εργολάβο για τις εργασίες που αφενός ξεκίνησαν για τη διάνοιξη της οδού Ζαλόγγου στον Κάτω Σωρό και περατώνονται στην οδό Δαρδανελίων στον Άγιο Θωμά.

 

 

 

 

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας των αυτοψιών δήλωσε: «Οι διανοίξεις οδών είναι ένα σοβαρό πολεοδομικό έργο. Βάζουν τάξη στην πόλη, αναβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής και των περιουσιών των Μαρουσιωτών. Ειδικά για το έργο στην οδό Ζαλόγγου, πρέπει να σημειώσουμε πως ήταν μία εκκρεμότητα άνω των 20 ετών. Οι δεσμεύσεις μας γίνονται πράξη. Επιλύουμε προβλήματα που ταλαιπωρούσαν τους πολίτες επί μακρόν και αποδεικνύουμε πως μοναδική μας προτεραιότητα είναι η ευημερία όλων των γειτονιών ισοτίμως».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ