Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ηράκλειο Αττικής: Όσα έγιναν στη συγκέντρωση παρατάξεων και κατοίκων για τη διάνοιξη της Λ. Κύμης

Δημοσιεύθηκε

στις

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα κάτοικοι και παρατάξεις του Δήμου Ηρακλείου Αττικής επί της οδού Πλαπούτα.

Η πορεία έλαβε χώρα την  ημέρα δημοπράτησης του έργου διάνοιξης της Λεωφόρου Κύμης και είχε ως στόχο να ασκηθεί μεγαλύτερη πίεση προκειμένου να υλοποιηθεί η απόφαση που πάρθηκε ομόφωνα στο Δ.Σ. της πόλης και αφορά αιτήματα σε σχέση με το έργο τα οποία επικεντρώνονται στην ανάγκη να σκεπαστεί το τμήμα της Κύμης που βρίσκεται εντός των ορίων της πόλης, όπως επίσης και το τμήμα της Αττικής οδού, και κατ’ επέκταση να δημιουργηθούν χώροι πρασίνου και αθλητισμού.

 

 

Ο Χ-τύπος βρέθηκε στη συγκέντρωση και μίλησε με επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης που συμμετείχαν στη διαδήλωση. Αρχικά, ο κ. Γ. Παπαδημητρίου, επικεφαλής της παράταξης “Ηράκλειο Μαζί” δήλωσε σχετικά: “Σήμερα είμαστε εδώ δυναμικά. Ο απλός κόσμος στις γειτονιές ανταποκρίθηκε και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ήταν όλες οι δημοτικές παρατάξεις εκτός από τον Δήμαρχο που θα θέλαμε να είναι εδώ. Δεν πρέπει να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα. Ήταν απών αλλά εκτιμώ ότι στην ομόφωνη απόφαση που πήραμε στο Δημοτικό Συμβούλιο, συνεχίζουμε τη διεκδίκησή μας. Πρέπει πάση θυσία να σκεπαστεί το τμήμα της Λ. Κύμης του Ηρακλείου για να μην υπάρχει περιβαλλοντική καταστροφή και όχληση. Το ίδιο και στην Αττική οδό από το γήπεδο μέχρι τη Σαρανταπόρου αντισταθμιστικά για την πόλη μας και βεβαίως πρέπει να διατηρηθεί πάση θυσία ο κόμβος σύνδεσης Πλαπούτα και Κύμης.”

 

 

 

 

Ακόμη, ο κ. Κ. Κουτρούλης επικεφαλής της “Πνοή Ηράκλειο” τόνισε από την πλευρά του: “Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε από όλο το Ηράκλειο για να διαδηλώσει μαζί μας και να προβάλλει την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που διεκδικούμε δύο πράγματα βασικά: να γίνει σκεπαστό το όρυγμα της Λ. Κύμης όπως και στους άλλους Δήμους και να γίνει και σκεπαστό το υπόλοιπο τμήμα της Αττικής οδού. Λυπούμαστε πολύ που σε αυτή την πορεία δεν συντάσσεται η δημοτική αρχή, αλλά όλοι κρίνονται.”

 

 

 
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ