Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Ηράκλειο Αττικής: Δωρεάν rapid test σε όλους τους μαθητές της πόλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Από την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό θα προσφέρουν δωρεάν rapid covid tests σε όλους τους μαθητές της πόλης, οι οποίοι έρχονται σε επαφή με κρούσμα και εμπίπτουν στην υποχρέωση ελέγχου.

Κλιμάκιο υγειονομικών του ΕΕΣ θα βρίσκεται στο ΚΑΠΗ του Ερυθρού Σταυρού (Πεύκων 10) Δευτέρα ως Παρασκευή, 8.30 με 14.30, προκειμένου να διεξάγει τα τεστ στους μικρούς Ηρακλειώτες, για τα οποία, φυσικά, θα εκδίδεται και το απαιτούμενο πιστοποιητικό. Για την διενέργεια της εξέτασης δεν χρειάζεται ραντεβού, απλά η βεβαίωση υποχρέωσης ελέγχου από τη διεύθυνση του εκάστοτε σχολείου.

Ανάλογα με την κίνηση της κάθε ημέρας – και βέβαια με προτεραιότητα στα παιδιά – το κλιμάκιο δύναται να διεξάγει τεστ και σε ενήλικους δημότες, οι οποίοι, ομοίως, έχουν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα ή εμφανίζουν συμπτώματα.

«Ευχαριστώ θερμά των πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, δρ Αντώνη Αυγερινό, που ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα – πρότασή μας και θα μας ενισχύσει με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο ώστε να διαφυλάξουμε την υγεία των παιδιών της πόλης ιχνηλατώντας τα κρούσματα που εμφανίζονται στα σχολεία. Με αυτό τον τρόπο δίνουμε μια ακόμα λύση στους γονείς του Δήμου ώστε μαζί να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά μας», σχολιάζει ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ