Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ζωντανός για την τετράδα ο Ερμής Ηρακλείου

Δημοσιεύθηκε

στις

Εύκολη νίκη που τον κράτησε ζωντανό στη μάχη της εισόδου στην τετράδα των μπαράζ ανόδου πέτυχε ο Ερμής Ηρακλείου, που επικράτησε εκτός έδρας επί των Πράσινων Πουλιών με το ευρύ 7-2.

Έτσι η ομάδα του Μανώλη Μουσουράκη (φωτό) έφτασε τους 29 βαθμούς και είναι στην 4η θέση, ενώ τα Πράσινα Πουλιά υπέστησαν την 16η ήττα τους σε ισάριθμα ματς.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Γιώργος Κουνέλης, που πέτυχε 4 γκολ.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους και μόλις στο 2′ προηγήθηκαν με 1-0 με γκολ του Κακλαμάνη. Όμως ο Ερμής αντέδρασε άμεσα και γύρισε το ματς πολύ γρήγορα, αφού στο 10′ ο Κουνέλης έκανε το 1-1, στο 19′ ο Καραβανάς το 1-2 και στο 30′ ο Καραΐνδρος το 1-3, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 50′ ο Κουνέλης έκανε το 1-4, ενώ στο 55′ ο Κακλαμάνης με το 2ο προσωπικό του γκολ μείωσε σε 2-4. Ο Κουνέλης ολοκλήρωσε το προσωπικό του ρεσιτάλ και με δύο ακόμη γκολ στο 67′ και στο 71′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-6, με τον Καραβανά στο 75′ να ζευγαρώνει κι αυτός τα προσωπικά του γκολ και με πέναλτι να διαμορφώνει το τελικό 2-7.

ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ: Αρσενίδης, Δεγγεστίνος (70′ Μαργατίνας), Ζώτος, Καραμπατέας, Κρητικός, Τσουτσουκλάρης, Κούρος, Σμυρναίος, Κακλαμάνης, Αλεξόπουλος (46′ Οικονόμου), Γκέτσι.

ΕΡΜΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Ζαρνάβαλος, Ουρούτσι, Προμπονάς (46′ Μπεγκάι), Βιδάκης, Καραΐνδρος (46′ Γλαντζίνας), Μπάρκουλας (61′ Κεφαλάς), Τζούστας (78′ Ντουντουλάκης), Μουσουράκης, Καραβανάς, Κολονιώτης, Κουνέλης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ