Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Εύη Κουλούρη: “Θέλουμε να κάνουμε την πόλη μας ενεργή και να προσφέρουμε στη νέα γενιά”

Δημοσιεύθηκε

στις

Λίγες μόλις μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της ως Εντεταλμένη Σύμβουλος για την εποπτεία και τον συντονισμό των θεμάτων που αφορούν τη Νέα Γενιά στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής στο πλευρό του Δημάρχου Νίκου Μπάμπαλου, η Εύη Κουλούρη διατύπωσε τις πρώτες σκέψεις και τα σχέδιά της σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Επικοινωνία 94.0.

Ξεκινώντας με την απόφασή της να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση και τη νέα γενιά η κα Κουλούρη δήλωσε πως: “Είναι η πρώτη φορά που εκλέγομαι σε δημοτικές εκλογές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και η πρώτη φορά που ασχολούμαι για τις ανάγκες της νέας γενιάς. Μπορεί να είναι πρώτη φορά που ασχολούμαι με την αυτοδιοίκηση, αλλά είμαι μέλος της νέας γενιάς και θέλω να συνεισφέρω στις ανάγκες των νέων του Ηρακλείου Αττικής. Τα βλέπω όλα από “μέσα”, διότι για πολλά χρόνια ήταν ενεργός ο πατέρας μου στο Δήμο Νέας Ιωνίας, οπότε έχω πάρει κι εγώ το “μικρόβιο” από εκεί.”

Ακόμη, διατύπωσε τους πρώτους της στόχους λέγοντας χαρακτηριστικά: “Θεωρώ ότι δεν είναι δύσκολο να προσεγγίσουμε τη νέα γενιά και να πάει ο Δήμος κοντά της, καθώς υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε, όπως εκδηλώσεις, παραστάσεις, πράγματα που ενδιαφέρουν τους νέους και με τα οποία θα μπορούν να ασχοληθούν ενεργά στο Δήμο μας. Αυτός είναι κοινός στόχος μας, ο προσωπικός μου και του Δημάρχου. Θέλουμε να κάνουμε την πόλη μας ενεργή, θέλουμε να προσφέρουμε στη νέα γενιά και ο κόσμος να θέλει να έρχεται στην πόλη μας”, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για την ανάγκη εξωστρέφειας του Δήμου ως προς το κομμάτι των νέων τόνισε τα εξής: “Θεωρώ ότι με απλά μικρά πραγματάκια μπορούμε πολύ εύκολα να τους προκαλέσουμε. Μπορούμε να κάνουμε πιο ενδιαφέροντα, πιο διαδραστικά και πιο σύγχρονα πράγματα, τόσο στο κομμάτι του πολιτισμού, όσο και στο αθλητικό, κάτι που αποτελεί πρόκληση.”

Ως προς τη γραμμή πλεύσης που έχει δοθεί από το Δήμαρχο κ. Νίκο Μπάμπαλο ανέφερε πως “υπάρχουν κατευθυντήριες γραμμές, έχουμε πει κάποια πράγματα, αν και είναι ακόμα νωρίς, αλλά σιγά σιγά όλα θα γίνουν”, ενώ στη συνέχεια επεσήμανε τα θετικά σχόλια που έχει λάβει από φιλικά πρόσωπα και συνομήλικούς της για την απόφαση της να συνδράμει στο έργο αυτό.

Κλείνοντας, με ιδιαίτερη μνεία στα θέματα που αφορούν περισσότερο τους νέους, την ανεργία και την εκπαίδευση, η κα Κουλούρη σχολίασε πως: “Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, αν και θεωρώ πως ο Δήμαρχος και από την προηγούμενη θητεία έχει κάνει πολλά πράγματα και ειδικά στο κομμάτι των σχολείων, παρόλα αυτά σίγουρα μπορούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.”

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ