Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Επέτειος 25ης Μαρτίου: Οι εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τις καθιερωμένες εκδηλώσεις τιμής και μνήμης, τηρουμένων των μέτρων υγειονομικής προστασίας, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής γιορτάζει την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 24/3 με την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων της πλατείας Αγίου Λουκά και θα κορυφωθούν ανήμερα Παρασκευή 25/3 με την επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας και, ακολούθως, την παρέλαση των σχολείων και των συλλόγων της πόλης επί της λεωφόρου Ηρακλείου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022
1. Από την όγδοη πρωινή ώρα θα σημαιοστολιστεί η πόλη ως τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου.
2. Με τη δύση του ηλίου θα φωταγωγηθούν οι δρόμοι και οι πλατείες του Δήμου.

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022
1. Θα πραγματοποιηθούν ομιλίες σχετικές με την Εθνική Επέτειο στους μαθητές των Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων, στις Δημόσιες Υπηρεσίες και τους Οργανισμούς
2. Στις 12.00 το μεσημέρι θα τελεστεί κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων στην πλατεία Αγίου Λουκά.

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022
1. Στις 07.30 θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των εκκλησιών
2. Στις 10:15 θα τελεστεί η Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος
3. Στις 11.00 θα πραγματοποιηθεί παρέλαση Εθνικοτοπικών Συλλόγων, Οργανώσεων, Κ.Α.Π.Η. , του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, Παιδικών Σταθμών, Μαθητών Δημοσίων και Ιδιωτικών Σχολείων, Αθλητικών φορέων, Συλλόγων, επί της λεωφόρου Ηρακλείου, από την οδό Ζεφύρου μέχρι την οδό Χρυσανθέμων (η παρέλαση των νηπιαγωγείων θα καταλήγει στην οδό Χελμού).

Επισημαίνεται ότι, λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για τον περιορισμό του κινδύνου διασποράς του COVID – 19, οι εορταστικές εκδηλώσεις (δοξολογία, κατάθεση στεφάνων, παρέλαση, συναυλία κ.α.), θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις. Εφίσταται η προσοχή για την τήρηση των αποστάσεων και τη χρήση μάσκας στα σημεία συνωστισμού, για τον περιορισμό της μετάδοσης του covid-19.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ