Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Εμπρησμός σε τέσσερα οχήματα σε πυλωτή πολυκατοικίας στο Ηράκλειο Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Εμπρηστική επίθεση με στόχο τέσσερα σταθμευμένα Ι.Χ. αυτοκίνητα, σε πυλωτή πολυκατοικίας στην οδό Πρασίνου Λόφου 19 στο Ηράκλειο Αττικής σημειώθηκε στις 00:51 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Άγνωστοι δράστες, χρησιμοποιώντας ξερά χόρτα, κουκουνάρια και εμποτισμένα με εύφλεκτο υλικό προσανάμματα τζακιού, πυρπόλησαν τα αυτοκίνητα προκαλώντας σημαντικές υλικές ζημιές στα τρία εξ αυτών και μικρότερες στο τελευταίο. Γείτονες μύρισαν τον καπνό και βγήκαν με τους πυροσβεστήρες στα χέρια σβήνοντας τις φλόγες, πριν εκραγεί κάποιο ντεπόζιτο με απρόβλεπτες συνέπειες.
Ένας από τους ενοίκους της πολυκατοικίας, που κάηκε μάλιστα το όχημα του, μίλησε στο για το συμβάν: «Μόλις πριν μια εβδομάδα στην ίδια πυλωτή είχαν κάψει με τον ίδιο τρόπο το αυτοκίνητο μιας κοπέλας. Θεωρήσαμε ότι ήταν μεμονωμένο περιστατικό, αλλά οι δράστες επέστρεψαν ξανά. Εγώ μύρισα τον καπνό και όντας υποψιασμένος, άρπαξα τον πυροσβεστήρα, φώναξα κι άλλους γείτονες και μαζί σβήσαμε τη φωτιά πριν κινδυνεύσει η πολυκατοικία. Δεν πάει το μυαλό μου ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτή την ενέργεια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ