Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Διανομή τροφίμων μέσα από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα θα διανείμει προϊόντα στους δικαιούχους, στο πλαίσιο του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).
Η διανομή θα γίνει το τριήμερο 18 με 21 Σεπτεμβρίου, από τις 9.00 έως τις 14.00 στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (στο -1 υπόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου).
Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν έγκαιρα και ατομικά, με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο. Όσοι προσέλθουν θα πρέπει να προσκομίζουν σε έντυπη μορφή τον Α.Μ.Κ.Α. ή το αντίγραφο της αίτησης του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν υποβάλλει. Η παραλαβή των προϊόντων μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε ενήλικο μέλος του νοικοκυριού. Συνιστάται οι δικαιούχοι να έχουν μαζί τους για την μεταφορά κάποιο κατάλληλο μέσο (π.χ. καρότσι λαϊκής).
Προσοχή: Νωπά προϊόντα θα διανεμηθούν την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου και μόνο την συγκεκριμένη ημερομηνία καθώς, περαιτέρω φύλαξή τους – ελέω του ότι είναι νωπά – απαγορεύεται από τους όρους του προγράμματος.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ