Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Διανομή προϊόντων για τους άπορους δημότες Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο πλαίσιο των αυξημένων αναγκών που έχουν προκύψει εξαιτίας της πανδημίας, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής διοργανώνει νέα διανομή προϊόντων στους οικονομικά αδύναμους κατοίκους της πόλης.

Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής (Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα) θα διανείμει εκ νέου προϊόντα στους δικαιούχους του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).
Η δράση θα λάβει χώρα την Τρίτη 17 Νοεμβρίου, από τις 9.00 έως τις 14.00 στο προαύλιο του 4ου Λυκείου Ηρακλείου Αττικής (Κηφισίας 32). Η διανομή θα περιέχει βασική υλική συνδρομή με είδη πρώτης ανάγκης και αρκετά τρόφιμα, οπότε συμβουλεύονται οι δικαιούχοι να έρθουν με καρότσι, βέλτιστα δε με κάποιο μέσο μεταφοράς.
Οδηγίες προς τους δικαιούχους
Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν έγκαιρα και ατομικά, με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο. Όσοι προσέλθουν θα πρέπει να προσκομίζουν σε έντυπη μορφή τον Α.Μ.Κ.Α. ή το αντίγραφο της αίτησης του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν υποβάλλει.
Για τη μετακίνησή τους προς και από τη διανομή, οι δικαιούχοι μπορούν να λάβουν άδεια κυκλοφορίας στέλνοντας με sms τον κωδικό 2 στο 13033 (Μετάβαση για την προμήθεια αγαθών πρώτης ανάγκης όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους).
Σημειώνεται ότι η παραλαβή των προϊόντων μπορεί να γίνει μόνο από τον δικαιούχο. Σε διαφορετική περίπτωση χρειάζεται η σχετική εξουσιοδότηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ