Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Όταν η ανακύκλωση “συνάντησε” την προστασία των αδέσποτων ζώων

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε μια πρωτότυπη δράση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων προχώρησαν οι εθελοντές για την προστασία των αδέσποτων ζώων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Ειδικότερα, με πρωτοστάτη τον κ. Περικλή Περδικάρη που είναι γνωστός για τις φιλικές προς το περιβάλλον κατασκευές του, και με υλικά ανακύκλωσης κατασκεύασαν νέες ταΐστρες και ποτίστρες για τα ζωάκια της πόλης.

Με αφορμή την ημέρα αυτή αλλά και τη δράση που έλαβε χώρα, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής κ. Νίκος Μπάμπαλος, ο  Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αστικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Εμμανουήλ Βαβουράκης, η Αστική Πανίδα Δήμου Ηρακλείου Αττικής και η Πενταμελής Επιτροπή Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς απευθύνουν το παρακάτω μήνυμα:

“Αγαπητοί δημότες και κάτοικοι της πόλης μας, θα μας επιτρέψετε να σπαταλήσουμε λίγο από τον χρόνο σας για να διαβάσετε τα λίγα λόγια που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας.

Αρχικά να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή σας στο πρόγραμμα προστασίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς που έχετε αγκαλιάσει τα τελευταία χρόνια. Χωρίς την δική σας συμμετοχή η πόλη μας δεν θα ήταν ένα προάστιο προς μίμηση στον συγκεκριμένο τομέα. Νοιάζεστε για όλες τις αθώες αδέσποτες ψυχούλες και το έχετε αποδείξει έμπρακτα, με φιλοξενίες, υιοθεσίες, με προσφορά τροφής και φαρμάκων, με μια γενική προσφορά ανιδιοτελούς αγάπης που είναι ακόμη πιο αναγκαία τις κρύες αυτές μέρες.

Για όλα αυτά που κάνετε έχετε τον αμέριστο σεβασμό μας και γι’ αυτό θα στεκόμαστε δίπλα σε κάθε περίπτωση αδέσποτου ζώου που μας χρειάζεται.

Να έχετε μια καλή χρονιά με υγεία και αγάπη στα σπίτια σας και να συνεχίσετε να είστε ενεργοί και συνειδητοποιημένοι, ενημερωμένοι φιλόζωοι στην κοινή μας προσπάθεια ώστε το 2020 να είναι μια χρονιά με λιγότερα περιστατικά αδέσποτων ζώων. Ευχή και προσπάθεια όλων μας, όλα να έχουν το σπίτι που τους αξίζει.”

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ