Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Ολοκληρώθηκε η πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας εν όψει της νέα σχολικής χρονιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για την πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των σχολείων της πόλης εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Οι συμβάσεις του εν λόγω προσωπικού είναι πλέον ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου κάτι που σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι που θα προσληφθούν θα μπορούν να εργάζονται σε ωράριο πλήρους ή μερικής απασχόλησης.

Όπως αναφέρεται, το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου αξιολόγησε με τα κριτήρια που ορίζει ο νόμος όλες τις αιτήσεις που υποβλήθηκαν, βαθμολόγησε τους συμμετέχοντες και, αντιστοίχως, προχώρησε στην επικύρωση των επιτυχόντων, των επιλαχόντων και των απορριπτέων δίνοντας τη δυνατότητα ενστάσεων από τους άμεσα ενδιαφερόμενους.

Με την ολοκλήρωση του τελικού πίνακα προσληφθέντων είναι όλα έτοιμα για να πιάσει το προσωπικό δουλειά πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι ώστε τα σχολεία να είναι καθαρά, ειδικά τώρα που διανύουμε περίοδο πανδημίας.

Οι επιτυχόντες οφείλουν να προσκομίσουν τα στοιχεία που χρειάζονται για την απόδειξη των απαιτούμενων προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους, εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα (10) ημερών μετά την πρόσληψή τους. Για λεπτομέρειες γύρω από την διαδικασία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στο www.iraklio.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ