Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Γ. Παπαδημητρίου: “Η δημοκρατία και η συνέπεια “πάνε περίπατο” με τις μεθοδεύσεις της Δημοτικής Αρχής”

Δημοσιεύθηκε

στις

O επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ηράκλειο Μαζί” Γιώργος Παπαδημητρίου, με σχόλιο του στο διαδίκτυο, άσκησε δριμύτατη κριτική στην Δημοτική Αρχή για την επιλογή της να συνεδριάσει μέσα στον Αύγουστο η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, μάλιστα δια περιφοράς ή μέσω τηλεδιάσκεψης, με σκοπό την έγκριση της Α φάσης του ΣΒΑΚ, κάνοντας λόγο για προφανέστατη μεθόδευση εις βάρος των κατοίκων του Ηρακλείου.

Αναλυτικά το σχετικό σχόλιο του κ. Παπαδημητρίου:

“Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και η ΣΥΝΕΠΕΙΑ “πάνε περίπατο”
Με τις μεθοδεύσεις της Δημοτικής Αρχής…

Αστείες και αναχρονιστικές οι μέθοδοι του Δημάρχου, που για άλλη μια φορά διαλέγει μέσα στον Αύγουστο (12 Αυγούστου), να συνεδριάσει η επιτροπή Ποιότητας, για να εγκρίνει την Α φάση του ΣΒΑΚ, τις μελέτες και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, δηλαδή για τη βιώσιμη αστική κινητικότητα της Πόλης μας.

Η ειρωνεία είναι ότι σε προηγούμενη συνεδρίαση της επιτροπής, παρουσία αγανακτισμένων κατοίκων, το θέμα αναβλήθηκε. Όλοι θεωρήσαμε ότι η αναβολή έγινε προκειμένου να υπάρχουν καλύτερες συνθήκες συμμετοχής και ανάλυσης του θέματος. Όμως για άλλη μια φορά είχαμε αυταπάτες Δημοκρατίας…

Η δεύτερη ειρωνεία είναι ότι η συνεδρίαση γίνεται την Τετάρτη 12 Αυγούστου δια περιφοράς ή με τηλεδιάσκεψη.

Ενώ την Τρίτη 11 Αυγούστου γίνεται συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής δια ζώσης
κανονικά στο Δημαρχείο. Η μεθόδευση είναι προφανέστατη και εις βάρος των κατοίκων, εις βάρος όλων μας. Μπορούμε να διαφωνούμε ξέρετε με κανόνες Δημοκρατίας. Όχι έτσι. Η φερόμενη υπογειοποίηση της Μελίνας Μερκούρη, καθώς πρόκειται για ένα όρυγμα (τρύπα) τελικά στο κέντρο της Πόλης μας με άνω των 25.000 οχημάτων να περνάνε εντός του Ηρακλείου, πάνε να το περάσουν κρυφά Αυγουστιάτικα.

Επισυνάπτουμε τις προσκλήσεις συνεδριάσεων των 2 επιτροπών.
Ηράκλειο Μαζί
Μένουμε ασφαλείς”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ