Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Αφιερωμένη στη διαφορετικότητα η φετινή Έκθεση Ζωγραφικής του Εικαστικού Εργαστηρίου των ΚΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην διαφορετικότητα είναι αφιερωμένη η φετινή Έκθεση Ζωγραφικής του Εικαστικού Εργαστηρίου των ΚΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής η οποία φιλοξενείται στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» από τις 13 έως τις 15 Δεκεμβρίου.
Με σύνθημα «Όλοι είμαστε ίσοι, όλοι είμαστε διαφορετικοί» η ετήσια Έκθεση παρουσιάζει την δουλειά των δραστήριων μελών των δημοτικών ΚΑΠΗ – μαθητών του Εικαστικού Εργαστηρίου με στόχο να περάσει το μήνυμα της διαφορετικότητας μέσα από την Τέχνη, η οποία δεν γνωρίζει σύνορα, όρια και περιορισμούς. Για αυτό άλλωστε, στην φετινή Έκθεση συμμετέχουν το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου Αττικής, το ΕΕΕΕΚ Ηρακλείου Αττικής και το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία «Αλκυόνη».
Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στις 18.30. Ώρες επίσκεψης από τις 18.30 έως τις 21.00. Την βραδιά των εγκαινίων παρουσιάζει η δημοσιογράφος, Όλγα Παπακυριακού.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ