Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Απώλειες για τον Δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής στην ψηφοφορία για την εκλογή Συμπαραστάτη του Δημότη

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην ψηφοφορία που έγινε στο Δ.Σ. Ηρακλείου Αττικής για την εκλογή Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης δεν υπήρξε τελικά ευτυχής κατάληξη. Πρόκειται για μία διαδικασία που απαιτεί συναίνεση μεταξύ των παρατάξεων ώστε να βρεθεί ένα πρόσωπο ευρύτερης αποδοχής, ωστόσο, η επιλογή του κ. Μπάμπαλου δεν ήταν προς αυτή την κατεύθυνση.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια διαδικασία που απαιτεί την στήριξη από τα 3/5 του δημοτικού συμβουλίου για να μπορέσει να εκλέξει το συγκεκριμένο αξίωμα, δηλαδή από τα 28 μέλη που παρευρέθηκαν στην ψηφοφορία θα έπρεπε τα 17 να ψηφίσουν το ίδιο πρόσωπο.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, αφού ο δήμαρχος επέλεξε να προκρίνει για το αξίωμα τον κ. Ζούνη, υποψήφιο του συνδυασμού του στις προηγούμενες εκλογές.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, πως μέλη της ίδιας της παράταξης του δημάρχου δεν ακολούθησαν την προτροπή του, αφού στην πρώτη ψηφοφορία που έγινε ο κ. Ζούνης συγκέντρωσε 14 ψήφους (15 τα μέλη της διοίκησης), ενώ στην δεύτερη έλαβε μόνο 13 ψήφους. Συνεπώς, τουλάχιστον δύο από τα μέλη της διοίκησης δεν στήριξαν την επιλογή του κ. Μπάμπαλου, για την εκλογή Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ